Acasa Jocuri Jocurile copilariei tale sunt acum gratuite

Jocurile copilariei tale sunt acum gratuite

by Dragos Schiopu

The-Evolution-of-Games-1059009La fel ca majoritatea tehnologiei de altadata, jocurile au evoluat si ele foarte mult astfel incat uneori ne este greu sa facem deosebirea dintre viata de zi cu zi si un simulator, cel din urma avand o grafica impresionanta care pare desprinsa din viata pe care o traim in offline. Este drept, au aparut multe jocuri noi care mai de care mai uluitoare din punct de vedere al graficii si al game-play-ului insa trebuie sa recunoastem ca uneori parca ni se face dor de primele jocuri pe care le jucam odata pe calculator.

Jocuri precum Mario, Street Fighter, Castle Wolfenstein si Pac-Man au oferit multa adrenalina persoanelor care isi cumparase calculator prin anii 90. Asa lipsite de grafica precum erau si cu un game-play uneori mai fara logica, cred ca deseori ne este dor sa mai jucam macar o data un astfel de joc.

Din fericire melancolicii au acum ocazia sa rejoace toate acele jocuri datorita site-ului archive.org care ofera in mod gratuit toate aceste jocuri. Mai exact, acestia au o pagina dedicata in special jocurilor pentru MS-DOS care pot fi jucate gratuit direct din browserul tau pentru internet.

Si, daca poate v-am mai rapit din dorul pe care il duceati pentru jocurile copilariei voastre, doresc sa inchei acest articol lansand urmatoarea intrebare: care sunt jocurile care v-au marcat copilaria ?

s-ar putea sa-ti placa