Acasa Diverse Jocul secret al celor de la Google direct la tine in browser

Jocul secret al celor de la Google direct la tine in browser

by Dragos Schiopu

chrome-runner

Cei de la Google ne surprind ca de fiecare data intr-un mod placut. Cel mai rapid browser de internet din lume, ofera oportunitatea utilizatorilor de a accesa un joc in browser chiar si atunci cand nu exista conexiune la internet.

Google, cea mai mare companie de IT din lume are un mic secret ascuns in browser-ul Chrome. Recent, browser-ul si-a schimbat mesajul de eroare atunci cand nu mai primeste semnal de la internet. In schimbul vechiului mesaj acum aflandu-se un dinozaur ce cutreiera un drum infinit.

Dinozaurul reprezinta defapt personajul principal al unui joc. Probabil ca va intrebati cum poate fi accesata aceasta noua „mini-aplicatie” de la Google. Nimic mai simplu, in momentul in care va aparut mesajul de eroare tot ceea ce trebuie sa faceti este sa apasati tasta Space pentru start si saritura.

Update-ul a fost facut si pentru Android, numai ca in locul tastei space utilizatorul trebuie sa apese pe ecran ca sa poata sa inceapa jocul si sa sara peste obstacole. Cei de la Google spun ca aceasta aplicatie are menirea de a mai alina din plictiseala provocata atunci cand nu exista conexiune la internet.

Scopul principal al jocului are ca prim punct de interes parcurgerea unui traseu infinit, obtinand un scor cat mai mare.

Codul jocului a fost scris in JavaScript, si poate fi gasit ca sursa in depozitul Chronium.

s-ar putea sa-ti placa