Acasa Tehnologie Jaguar prezinta un concept foarte interesant de masina

Jaguar prezinta un concept foarte interesant de masina

by Dragos Schiopu

Jaguar este un producator britanic cunoscut pentru masinile sale destul de scumpe, dar foarte bune. Acum, englezii prezinta un concept de masina dotat cu un parbriz cu afisaj, iar pilonii de sustinere au si ei niste ecrane care permit o vizualizare la 360 de grade.

Jaguar Land Rover 360 Virtual Urban Windscreen 2

Jaguar este un producator britanic ce mai detine si Land Rover, iar englezii vor o masina mult mai inteligenta ce permite un unghi de vizualizare la 360 de grade. Parbrizul este dotat cu un ecran transparent care afiseaza anumite indicatii usor vizibile de sofer. Masina dispune de niste senzori de proximitate si niste camere care analizeaza in timp real traficul. In momentul in care apare un pieton sau distanta dintre vehicule este prea mica, pe ecran vor aparea simboluri distictive de avertizare.

Pilonii de sustinere au si ei niste ecrane transparente, pentru o vizualizare completa. Asta inseamna ca masina ar analiza permanent pozitia soferului.

O alta optiune este modul „Ghost Car”, care prezinta o masina virtuala care arata drumul corect pe care trebuie sa il urmeze soferul.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=c98h41TkREA]

s-ar putea sa-ti placa