Acasa Tehnologie Jabra Elite 10: O experiență auditivă de calitate deosebită

Jabra Elite 10: O experiență auditivă de calitate deosebită

by Dragos Schiopu

Jabra Elite 10 reprezintă un pas înainte în lumea căștilor wireless, oferind utilizatorilor o serie de caracteristici atrăgătoare. Cu un design comod și o carcasă de încărcare reconfigurată, aceste căști sunt ușor de folosit și de transportat. Însă, la fel ca orice produs, au punctele lor forte și slabe.

Conectivitate simplă și stabilă

Una dintre marile atracții ale Jabra Elite 10 este capacitatea sa de a se conecta cu ușurință la dispozitivele mobile. Procesul de împerechere este simplu și direct, mai ales pe dispozitivele Android, datorită funcției Google Fast Pair. Tehnologia Bluetooth Multipoint permite conectarea simultană la două dispozitive, făcând trecerea între acestea să fie foarte rapidă.

Anularea zomotului ANC

Capacitatea de anulare a zgomotului este excepțională. Tehnologia HearThrough este utilă pentru cei care doresc să fie conștienți de mediul înconjurător, dar nu performează la fel de bine în ceea ce privește redarea naturală a vocii utilizatorului în timpul convorbirilor.

Calitatea sunetului și audio spațial

Calitatea sunetului este un punct forte, cu un bas profund și un spectru audio echilibrat. Funcția de audio spațial Dolby Atmos promite o experiență sonoră mai imersivă, deși nu a reușit să impresioneze pe deplin. Funcția de urmărire a capului adaugă un strat suplimentar de realism, deși eficacitatea sa poate varia de la o melodie la alta și de modul în care aceasta este înregistrată.

Durata bateriei

Durata bateriei rămâne comparabilă cu modelele anterioare, oferind până la opt ore de redare cu ANC oprit și șase ore cu ANC activat. Funcția de încărcare rapidă este un plus, permițând extinderea duratei de redare cu o oră printr-o încărcare de cinci minute.

Impresii generale

Jabra Elite 10 este un set de căști capabil, oferind o calitate a sunetului îmbunătățită și un design confortabil. În plus, prețul mai ridicat față de modelul anterior poate fi un factor de descurajare pentru cei care caută o nouă pereche de căști.

Disponibilitate și preț

Le gasiti la Altex la reptul de 1258.48 lei (click pe link), pe jabra.ro la pretul de 1229.99 lei si pe emag.ro la pretul de 1258,48 lei (click pe link)

Galerie foto

UNBOXING Jabra Elite 10

Jabra Elite 10 se dovedește a fi un „partener” sonor competent pentru iubitorii de muzică și audiobooks, dar șî pentru apeluri sau experiența audio spațială. Este clar că Jabra a făcut pași importanți în inovarea tehnologică a căștilor wireless, dar Elite 10 ar putea avea nevoie de câteva ajustări pentru a oferi o experiență cu adevărat excepțională.

s-ar putea sa-ti placa