Acasa Telefoane iPhone X ajunge in magazinele Vodafone Romania vineri, 3 noiembrie

iPhone X ajunge in magazinele Vodafone Romania vineri, 3 noiembrie

by Dragos Schiopu

Daca esti una dintre persoanele care isi doresc sa achizitioneze noul smartphone iPhone X, incepand de astazi 27 octombrie va puteti inscrie pe listele pentru precomanda acestui tip de telefon. Astfel ca precomanda se poate face atat pe site-ul Vodafone, dar si in magazinele Vodafone Romania. Bineinteles ca tot aici veti gasi mai multe detalii despre oferte si promotii din aceste zile, de care poti profita si tu.

Ce aduce nou iPhone X?

Design-ul din sticla si otel inoxidabil, dar si ecranul Super Retina de 5.8 inchi face din iPhone X gadget-ul momentului. Pe langa acestea se mai adauga si cip-ul 11 Bionic (cu motor neural pentru invatare artificiala), camera frontala TrueDepth cu Face ID, camera principala complet noua ce dispune de stabilizare optica dubla a imaginii si are un filtru de culoare nou. Si mai mult decat atat este echipat cu functia Portret Lighting ce iti permite sa faci fotografii si clipuri video incredibile.

Daca va doriti acest smartphone sau orice alt tip de telefon puteti afla mai multe detalii de pe Vodafone.ro. Iar pentru mai multe informatii despre iPhone X puteti afla de aici.

s-ar putea sa-ti placa