Acasa Telefoane iPhone 7 Concept

iPhone 7 Concept

by Dragos Schiopu

iPhone 7 Concept este un titlu destul de sugestiv. Mi-au placut din totdeauna conceptele de iPhone-uri pentru ca sunt unele din cele mai bune. Desi telefonul celor de la Apple arata foarte urat, avand margini foarte mari si un screen ratio foarte mic, fanii Apple realizeaza unele dintre cele mai bune render-uri. Probabil ca americanii din Cupertino nu vor realiza un astfel de design prea curand, dar mi-ar placea sa vad un astfel de telefon realizat de ei. Pe langa faptul ca ar arata foarte bine, ar avea si un hardware destul de bun, specific celor de la Apple. Desi i-am criticat foarte mult, ultimele lor procesoare sunt realizate intr-o arhitectura pe care nu o sa o vedem prea curand pe Android.

iPhone 7 Concept

Conceptele de telefoane sunt cam irealizabile uneori, dar acesta este unul care ar putea vedea lumina zilei. Jermaine Smith este autorul care a realizat acest render, unul dintre cele mai bune dupa parerea mea. Pe langa faptul ca nu este chiar atat de greu de produs, acest design pastreaza toate caracteristicile telefoanelor Apple. Este o combinatie intre iPhone 5 (care are cel mai frumos design de la Apple) si iPhone 6, care tinde sa semene cu telefoanele Android.

Ce imi place la acest concept am subliniat mai sus, pastreaza ideea de iPhone. Majoritatea exagereaza cu aspecte mult prea S.F, cu ecrane curbate sau transparente, cu fel si fel idei, etc. Insa acesta este exact ceea ce si-ar dori orice utilizator.

In acest video sunt prezentate si cateva componente hardware. Ecranul pastreaza dimensiunea de 4.7 inci, dar este inclusa o rezolutie Full HD. Apple nu cred ca va utiliza o astfel de rezolutie pe viitorul lor smartphone, deoarece bateriile lor au o capacitate mica si ar genera o autonomie mult prea mica. Camera ar avea 16MP, care suna foarte bine, dar rezolutia de 12MP actuala se va mai pastra cel putin un an. Eu nu vad Apple o companie care inoveaza, ci doar o companie care tine pasul pe loc lasand utilizatorii sa spere ca urmatoarea versiune va aduce ceva spectaculos, dar tot ceea ce pot ei sa faca este sa redenumeasca Stylus-ul.  De aceea spun ca nu vor include o camera de 16MP curand.

Totusi, mi-ar placea sa vad acest design pe viitorul iPhone. Ar fi un upgrade major fata de actualul telefon. Ma refer la borduri, care arata destul de rau pe iPhone. Ecranul ocupa o suprafata mica, fata de alte telefoane. Cred ca este cazul ca Apple sa opteze pentru un design mai reusit. Nu ar fi rau ca viitorul lor flagship sa utilizeze design-ul lui Jermaine Smith.

https://www.youtube.com/watch?v=rfUZp1y9xww

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Radu V 15-11-2015 - 22:38

cat de des folosesti ubuntu

Comentariile sunt inchise.