Acasa Telefoane iPhone 6C ar putea avea un display de 4 inci

iPhone 6C ar putea avea un display de 4 inci

by Dragos Schiopu

iPhone 6C ar putea fi lansat la jumatatea anului 2016 si va aduce un display de 4 inci. O miscare destul de buna din partea celor de la Apple, avand in vedere ca o mare parte dintre utilizatorii telefoanelor iPhone si-au dorit mereu un telefon cu display mic. iPhone 6 s-a lansat cu un ecran de 4,7 inci insa multi au preferat sa ramana la iPhone 5 sau iPhone 5S tocmai pentru display-ul foarte mic. Dupa o lunga perioada in care se credea ca Apple a renuntat la aceste telefoane, au aparut si primele zvonuri despre 6C, un nou produs care promite un ecran de 4 inci.

iPhone 6C concept

iPhone 5 si iPhone 5S sunt doua modele destul de vechi care au o diagonala a display-ului de 4 inci. Un fan Android ar putea spune ca este o diagonala foarte mica, insa un utilizator iOS cu siguranta ar fi incantat. Cei de la Apple stiu asta si vor sa introduca un nou model. Se pare ca acest telefon ar fi deja in productie si ar utiliza chipset-ul A8 de pe iPhone 6.

Noul model ar trebui sa fie un upgrade pentru iPhone 5S si nu o alternativa la Apple iPhone 6 sau 6S. El este destinat utilizatorilor care inca nu isi doresc un telefon cu o diagonala de 4,7 inci pentru ca sunt destul de multi care inca detin un 5S doar din pricina ecranului de 4 inci.

Momentan nu se cunosc multe detalii despre viitorul model. Stim doar ca el va avea Bluetooth 4.1 si Wi-Fi 802.11ac, alaturi de chipset-ul A8 mentionat mai sus.

Detaliile nu sunt foarte clare pentru acest smartphone. Carcasa ar putea fi realizata din plastic sau metal. Informatiile se contrazic usor. Ar putea fi vorba despre un terminal cu un pret mai mic, deci vorbim despre un telefon din plastic. Un alt argument care ar putea sugera si plasticul este si litera C. De obicei, companiile isi pastreaza notatiile, iar iPhone 5C a fost un smartphone realizat din plastic.

Exista si posibilitatea ca acest telefon sa fie realizat din metal, insa eu nu tind sa cred acest aspect, deoarece iPhone 6C ar putea fi un terminal cu un pret mai mic, iar Apple nu este compania care sa faca o surpriza placuta cand vine vorba de profit.

s-ar putea sa-ti placa