Acasa Telefoane iPhone 6 va fi lansat la inceputul lunii septembrie

iPhone 6 va fi lansat la inceputul lunii septembrie

by Dragos Schiopu

Potrivit unui raport, Apple va lansa noul iPhone la inceputul lui septembrie, asa cum ne-a obisnuit. Noutatea este ca iPhone 6 va fi disponibil in 2 variante: unul cu display de 4.7 inch si respectiv unul de 5.5 inch. Publicatia japoneza Nikkei, cea mai importanta revista zilnica de business din Japonia, a facut publice aceste date in numarul ce va aparea maine, 28 martie.

ADR_Iphone6_06

Noua generatie iPhone 6 ,,va fi oferita in 2 versiuni: 4.7 si 5.5 inch”, spun cei de la Nikkei. Japonezii sunt cunoscuti pentru informatiile pe care le primesc din interiorul Apple, asadar putem sa le dam dreptate in proportie de 90%. Tin sa mentionez ca iPhone 5S are display-ul de 4 inch. Se pare ca va fi o schimbare majora in design-ul noului iPhone.

Display-urile vor fi facute de catre Sharp la compania lor Kameyama si la fabrica Japan Display’s Mobara. Din ce spune raportul, si alte facilitati vor fi realizate de catre aceste doua companii. De asemenea, rezolutia va fi ,,semnificativ” mai ridicata decat a modelului actual, 5S.

iphone6_si_5_39697300

Alte rapoarte mai fac referire la modificatii importante in ceea ce priveste bateria si camera principala. Se pare ca iPhone isi recunoaste greseala pe care a facut-o de-a lungul celor 6 modele aparute pana acum, si anume display-ul mult prea mic in comparatie cu cel al rivalilor de la Samsung. Multi analisti sustin ca Apple a pierdut mult de pe urma acestei diferente. Asadar, incepand cu iPhone 6, ecranul va fi semnificativ mai mare, spre deliciul multor clienti.

Ramane sa asteptam pana in septembrie pentru a vedea cu ce ne mai surprind cei de la Apple, care sunt asii din maneca si ce aduc nou in materie de smartphone-uri. Se va ridica iPhone 6 la nivelul asteptarilor? Voi ce credeti?

s-ar putea sa-ti placa