Acasa Diverse iOS 8.2 a fost lansat

iOS 8.2 a fost lansat

by Dragos Schiopu

Va mai dura putin pana cand primul smartwatch al celor de la Apple va fi lansat insa se pare ca acestia isi pregatesc terenul pentru lansarea Apple Watch. Astfel Apple au lansat o noua versiune iOS cu numarul 8.2 care este compatibila si cu ceasul ce urmeaza a fi lansat in curand.

Lansarea oficiala a avut loc aseara pentru toate dispozitivele si se datoreaza prezentarii Apple Watch. Astfel compatibilitatea cu ceasul Apple Watch este probabil principalul motiv pentru care sistemul de operare pentru telefoane si tablete marca Apple a primit un nou update. Totusi acesta se pare ca va rezolva si cateva probleme ale versiunii anterioare ce se leaga in principal de performanta si stabilitate.

Fara noul sistem de operare utilizatorii nu vor putea realiza o conexiune intre dispozitivul lor si ceasul inteligent. De Asemenea la capitolul telefoane Apple trebuie sa spunem că singurele compatibile cu Apple Watch sunt iPhone 5, 5S, 6 si 6 Plus.

Noul sistem de operare vine si cu cateva actualizari pentru aplicatia Health insa cred ca acestea sunt tot pentru compatibilitatea cu Apple Watch.

Asadar aceasta nu reprezinta decat o actualizare menita sa poata colabora cat mai bine cu noul smartwatch marca Apple insa este de apreciat faptul ca noua versiune de iOS vine si cu mai multe rezolvari a problemelor aparute la versiunea anterioara.

iOS-82-main

s-ar putea sa-ti placa