Acasa Diverse Bea apa, o aplicatie care iti spune cand sa bei apa

Bea apa, o aplicatie care iti spune cand sa bei apa

by Dragos Schiopu

De cand mi-am cumparat un Samsung Galaxy S3 Mini mi-am propus sa caut in fiecare coltisor Google Play aplicatii cat mai interesante pe care sa le incerc iar mai apoi sa le prezint aici pe Digipedia. Astfel incep astazi seria de prezentare de aplicatii pentru Android cu o aplicatie care are ca nume ”Bea apa” iar rolul ei este, dupa cum probabil v-ati dat seama si din nume, sa ne aminteasca cand trebuie sa bem apa.

Aplicatia este 100% gratuita si poate fi descarcata din Google Play si este foarte bea apa 2usor de folosit. Dupa ce o instalam trebuie sa mentionam greutatea pe care o avem iar in functie de aceasta aplicatia ne spune cantitatea de apa pe care ar trebui sa o consumam zilnic. Dupa setarea greutatii, trebuie sa bifam recipientul cu care bem apa si capacitatea acestuia astfel incat sa ne poata monitoriza mai usor cantitatea de lichide consumata.

Dupa ce am setat cele doua detalii de mai sus, aplicatia incepe sa monitorizeze activitatea noastra zilnica insa doar cu ajutorul nostru. Mai exact, de fiecare data dupa ce bem o cana/un pahar cu apa trebuie sa apasam un buton astfel incat sa anuntam aplicatia faptul ca am baut apa. Daca uitam sa mai hidratam corpul, aplicatia ofera mai multe notificari menite sa ne aminteasca acest lucru.

Poate ca pare o aplicatie banala insa eu unul sunt foarte hotarat sa o incerc pe o perioada mai lunga de timp astfel incat sa vad rezultatele. Stiu insa ca hidratarea corpului este un aspect foarte important dar si decisiv in ceea ce priveste starea noastra de sanatate. Pe scurt, mai multa apa consumata inseamna un corp mai sanatos, un ten mai placut precum si o stare de bine. De asemenea sunt de parere ca aceasta aplicatie este si mai utila in curand, atunci cand sezonul calduros se apropie iar corpul nostru are o nevoie tot mai mare de apa.

s-ar putea sa-ti placa