Acasa Tehnologie Internet Explorer 6 a murit

Internet Explorer 6 a murit

by Dragos Schiopu
Moartea IE6

Moartea IE6Internet Explorer 6 cunoscut si sub numele de IE6 in varsta de 8 ani a incetat din viata dimineata 1 martie 2010 la Mountain View, California in urma unui stop cardiac provocat de vestile proaste aflate de la Google Inc. In urma browserului IE6 a ramas fiul Internet Explorer 7 si nepotul Internet Explorer 8. Internet Explorer este unul dintre cele mai cunoscute browsere.

Internet Explorer 6 nu este chiar mort inca, de fapt, ramane utilizat pe scara larga . Dar in ultimii ani, a fost eclipsat de catre cele mai noi browsere mai rapide care sunt mai bine echipate pentru a rula cele mai noi siteuri. Google Docs si restul serviciilor oferite de Google au  renuntat la browserul IE6, urmatorul gigant care va renunta la IE6 va fi YouTube  pe 13 martie.

Sunteti invitat sa-l vedeti pentru ultima data pe IE6 chiar aici!

Poze

Va recomand FireFox !

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Dan 06-04-2010 - 18:41

Finally … Developmentul pe IE6 deja imi dadea cosmaruri

tutoriale pc 18-04-2010 - 09:30

IE6 s-a nascut mort. Lumea nu si-a dat seama decat dupa cativa ani cand a inceput sa puta.

Monex 13-02-2011 - 11:43

Au lasat-o balta cand au acaparat piata pe vremea lui IE6 iar acum cei din echipa care lucreaza la Internet Explorer are de tras pentru a-si prinde concurentii din urma. Ca si ultimele doua versiuni Internet Explorer 9 are ingrata sarcina de a incerca sa tina pasul in primul rand cu Google Chrome si Firefox.

Comentariile sunt inchise.