Acasa Diverse Ai auzit de magazinul Little Prints? Vezi aici suzete Bibs si ce anume le face speciale

Ai auzit de magazinul Little Prints? Vezi aici suzete Bibs si ce anume le face speciale

by Dragos Schiopu

Cele care se pregatesc sa devina mame sau deja au devenit si sunt la inceputurile acestui drum lung si frumos, cu siguranta au trecut prin febra cumparaturilor. Au dat iama in magazinele online, dar si in acele fizice. Au cumparat lucrurile necesare celui mic, dar inca se mai uita dupa mici accesorii, suzete, biberoane, hainute si asa mai departe. Venirea pe lume a unui copil implica multa responsabilitate, mai ales daca mama se afla la prima experienta. Cert e ca pregatirile si cumparaturile nu se termina niciodata, mai ales cand este vorba despre un copil, asadar mamele au liber la magazinele online.

Daca esti prinsa inca in febra cumparaturilor si inca nu ai ajuns la zi cu tot e voiai sa-i cumperi micutului, atunci poate ar trebuie sa afli de un magazin care are un stoc diverse de produse dedicate lui. Little Prints este numele magazinului online si tu poti cumpara din cadrul acestuia diverse haine, accesorii, jucarii educative si chiar seturi de diversificare care sa te ajute pe mai tarziu. Vezi aici suzete Bibs, acele suzete despre care vorbeste toata lumea.

  • Ce au special suzetele Bibs?

Aceste suzete sunt realizate din 100 latex natural, un materiale moale si flexibil de culoare mierii. Suzetele imita sanul mamei, oferind confort si siguranta celui mic, fara a-l incomoda intr-un anumit fel. Forma este una predispusa spre exterior, astfel incat suzetele sa atinga minimum posibil pielea din jurul gurii, asta pentru a nu crea iritatii. Tetina acesteia permite ca fluxul de aer sa fie echipat cu un orificiu de aerisire.

Sunt disponibile in trei dimensiuni, dupa cum urmeaza 0-6 luni, 6-18 luni sau 18 +. Ele sunt adaptate conform fiecarei perioade de crestere a bebelusului. Suzetele Bibs sunt disponibile in culori variate, se poate alege chiar si suzeta care straluceste pe intuneric, asta pentru a putea fi gasita cu usurinta. In timpul noptii cand cel mic se trezeste si are nevoie de suzeta, aceasta va putea fi mai usor de gasit.

Magazinul Little Prints este un partener de nadejde pentru acei parinti care se afla la prima experienta si incearca sa se acomodeze in noul rol. Produsele sunt unele de calitate, acestea sunt in raport cu pretul pe care il au.

  • Cumperi pentru cel mic, dar te ajuta si pe tine

Acesta este farmecul pe care trebuie sa il descoperi in produsele marca Little Prints. Cumperi pentru cel mic, dar tu ca parinte le folosesti pentru a-i oferi acestuia o crestere si o dezvoltare armonioasa. Alege din pagina oficiala littleprints.ro produsele de care ai nevoie si comanda-le tot de acolo. Le gasesti pe unele si la jumtate de pret, asadar poti comanda produsele dorite in cantitatea potrivita pentru tine.

Plasezi comanda cu toate produsele si in scurt timp o vei avea pe aceasta la usa. Vei putea sa le folosesti pentru a-i oferi micutului grija de care are nevoie.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

s-ar putea sa-ti placa