Acasa Diverse Infografic – ce nu stiai despre iPhone

Infografic – ce nu stiai despre iPhone

by Dragos Schiopu

Avand in vedere toata nebunia legata de marea cerere pe piata a produselor de la Apple, in special cererea pentru iPhone, ar fi mult mai rentabil sa gasesti si acele informatii mai putin stiute si care de asemenea sunt foarte importante. Bineinteles, in acest articol ne propunem sa aducem in prim plan toate acele elemente pe care nu le stiti si, mai mult decat atat, acele elemente care de cele mai multe ori fac diferenta.

Cat despre multitudinea de servicii de care te poti bucura oferite de catre produsele de la Apple nu putem spune mai mult decat ca toate acestea iti pot face viata mult mai usoara. Si asta pentru ca iti pot oferi experiente unice, menite sa vina in ajutorul tau.

Infographic created by IOTransfer – all-in-one iPhone manager.

Pentru a va putea bucura de serviciile oferite de catre Siri, trebuie mai intai sa sincronizati toate informatiile cu privire la contactele pe care voi le aveti in smartphone-ul vostru. Mai exact trebuie sa  creati un card electronic cu toate contactele cuprinzand date despre adrese, nume, relatii, dar si multe altele.

Cum poti transforma informatiile scrise in unele audio?

Pentru a putea realiza acest procedeu trebuie mai intai de toate sa il activati. Iar daca intrebarea voastra este legat de faptul cum puteti realiza acest lucru, in paragraful de mai jos veti putea gasi informatia necesara:

Setari – General – Accesibilitate – Discurs – Activare ecran vorbire

Dupa ce ati realizat acesti pasi tot ceea ce veti selecta, toate textele, note, e-mail-uri vor putea fi citite. De asemenea puteti seta chiar si viteza si accentul vorbirii.

Cum poti sa prelungesti durata de viata a bateriei iPhone-ului tau?

Chiar daca pentru un moment acest lucru nu pare a fi unul foarte important, odata cu trecerea timpului iti vei da seama ca acesta este un aspect extrem de important. De asemenea pentru a putea prelungi durata de viata a bateriei tale puteti realiza urmatorii pasi:

  • dezactivati Wi-Fi si Bluetooth;
  • dezactivati serviciile de locatie in confidentialitate;
  • Setari> General> Celular> Activare 3G> Dezactivat;
  • Setari> General> Celular> Activati LTE> Dezactivat;
  • Setari> Sunete> Vibrati pe Ring & Silent> Dezactivat;
  • Setari> Luminozitate si fundal> Auto-luminozitate> Dezactivat;
  • Setari> E-mail, Contacte, Calendare> Fetch New Data> Off;

Un alt lucru interesant ar putea fi legat de verificarea frecventa a locatiei. Iar daca sunteti interesati si de acest lucru, puteti bineinteles sa implementati pasii de mai jos:

Setari – Confidentialitate – Servicii de localizare – Servicii de sistem – Locatii frecvente

In general toate aceste lucruri sunt foarte simple si usor de realizat, chiar daca in general acestea sunt chestiuni banale. In mare parte pentru cei ce nu au fost curiosi sau starniti de curiozitate pentru a putea afla toate aceste aspecte, cu siguranta in acest moment ele par a fi elemente de noutate. Insa asa cum am spus si mai devreme, pentru cunoscatori toate aceste chestiuni sunt lucruri foarte banale si usor de implementat.

s-ar putea sa-ti placa