Acasa Telefoane iNew U5 este un smartphone perfect pentru un pret mic

iNew U5 este un smartphone perfect pentru un pret mic

by Dragos Schiopu

iNew U5 este un smartphone ieftin care costa doar 98 de dolari si vine cu un hardware bun pentru un utilizator care are nevoie de un telefon simplu, care sa detina cele mai importante functii precum 4G, Android 5.1, procesor eficient energetic, ecran mare de 5 inci si o camera decenta. Este un terminal care ar costa cam 800 de lei pe piata noastra, insa pretul lui comandat din China este de 400 de lei. Avantajul consta in faptul ca avem un terminal bun la un pret mai mic, dar garantia iese din calcul. Oricum, pentru 400 de lei eu consider ca nu mai este nevoie de garantie.

iNew U5

iNew a lipsit o perioada din magazinele chinezesti, dar revine cu un telefon accesibil pentru publicul larg. Desi nu costa prea mult, telefonul indeplineste cerintele minime pentru a rula Android 5.1 Lollipop decent, fara lag in meniu si asta pentru ca nu prezinta modificari ale OS-ului. Probabil, un lucru care imi place la aceste terminale chinezesti este ca Android-ul nu sufera modificari mari.

Procesorul este un MediaTek MT6735P care are patru nuclee de 1.0 Ghz. Multi dintre voi veti spune ca este un smartphone slab, insa eu detin un terminal cu acest procesor si pot sa va spun ca am rulat si jocuri 3D fara lag, iar in unele jocuri 3D mai complexe se simtea lipsa de putere de procesare. Insa, procesorul este excelent la capitolul consum de energie, iar Android 5.1 ruleaza excelent pe acest procesor, care il consider cel mai bun model pentru categoria entry level. Memoria RAM are doar 1GB, care este putin, dar la 98 de dolari cred ca este destul de ok, mai ales ca memoria interna are 16GB.

Ecranul are 5 inci cu rezolutie 1280 x 720 pixeli. Pentru un model entry level, aceasta alegere este perfecta, mai ales ca ecranele au cunoscut un real progres la capitolul performanta, atat la consumul de energie, cat si la calitatea imaginii generate.

Bateria are 2300 mAh, dar este buna avand in vedere specificatiile telefonului. Astfel, terminalul se poate utiliza o zi fara probleme.

Acest smartphone se poate comanda si costa doar 98 de dolari. Pretul lui este foarte bun, avand in vedere ca este un device entry level.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Daniel 26-10-2015 - 12:05

Nu inteleg de ce toate noile modele urmeaza tiparul Apple la design. Poate putina diferenta ar atrage noi tipuri de consumatori.

Petre Dănuţ Andrei 27-10-2015 - 15:13

Am prezentat si telefoane cu un design original, dar am ales sa scriu si despre cele care au un design ca cele Apple, pentru ca multi isi doresc si un astfel de terminal, dar mai ieftin.

Comentariile sunt inchise.