Acasa Telefoane HTC One E9+, primul telefon Quad HD de la HTC

HTC One E9+, primul telefon Quad HD de la HTC

by Dragos Schiopu

In saptamanile trecute au aparut zvonuri cum ca HTC pregateste sa lanseze 2 modele de telefoane, HTC One E9 si HTC One E9+. Pentru modelul One E9+ HTC a confirmat zvonurile iar pentru modelul One E9 nu se cunosc mai multe detalii iar HTC nu a oferit niciun detaliu pentru acest model.

htc-e9plus

Modelul HTC One E9+ dispune de un procesor MediaTek MT6795M pe 64 biti, octa-core care ruleaza pe 2 GHz, 16 GB memorie interna care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD de pana la 128 GB. Telefonul vine cu 2 sloturi pentru cartele nano-sim si cu o baterie de 2.800 mAH. Telefonul dispune de conexiune LTE si wi-fi 802.11ac. Toate aceste specificatii sunt disponibile intr-un dispozitiv gros de 7.9mm.

Ecranul telefonului este unul cu o dimensiune de 5.5 inch, Quad HD cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Densitatea pixelilor fiind de 534 ppi cu un ecran LCD. Camera telefonului este de 20 MP si dispune de tehnologia UltraPixel iar difuzoarele dispun de tehnologia BoomSound, ambele tehnologii sunt dezvoltate de catre HTC. Telefonul vine cu HTC Sense 7 si ruleaza versiunea de Android 5.0 Lollipop.

Momentan nu exista un pret pentru acest telefon si nicio data de lansare. Dar compania HTC este asteptata sa prezinte modelul One 9+ si specificatiile complete pentru modelul One E9 la un eveniment programat pentru saptamana viitoare in Beijing, evenimentul se va desfasura pe 8 aprilie.

s-ar putea sa-ti placa