Acasa Telefoane Huawei vrea Centru de Suport Global in Romania

Huawei vrea Centru de Suport Global in Romania

by Dragos Schiopu

Huawei, al doilea producator mondial de echipamente de retea, anunta ca vor sa deschida primul centru de suport global.
Oficialii companiei chineze au anuntat oficialii MCSI despre intentia de a inaugura in luna februarie a anului 2012, al patrulea centru de suport global Huawei. Primele trei centre aflandu-se in tari precum China, India si Mexic.

„Romania este una dintre cele mai mari piete din Europa Centrala si de Est, Bucuresti-ul este capitala IT-ului din Sud-Estul Europei, iar resursa umana este  deosebita, prin numarul mare de specialiști in domeniul tehnologic, IT, inginerie. in plus, Guvernul roman, al carui membru sunt, este foarte deschis dialogului și sugestiilor comunitații de afaceri”, a declarat Ministrul Comunicatiilor Valerian Vreme.

Directorul general al China Development Bank, Wang Gefan, aflat la prima vizita in Romania, a declarat ca nu are temeri in ceea ce priveste siguranta investitiilor din tara noastra si ca va sustine toate proectele pe care firmele chinezesti le-au inaintat in Romania.

Oficlialul chinez a declarat ca exista si alte proiecte ale investitorilor din tara sa care intentioneaza sa le aduca si in Romania.
Dintre clientii din Romania ce folosesc echipamente de retea produse de Huawei se afla RCS&RDS, Orange, Vodafone si Cosmote, acestia folosind echipamente destinate suportului de retea cat si produse destinate clientilor.

Odata cu acest centru de suport global, Romania va deveni si o piata de produse Huawei care inca nu se gasesc in vanzare la companiile din Romania, astfel se va desface si o piata mai larga de produse noi, dar si cel mai important noi locuri de munca.

Citeste si:
Huawei Honor disponibil si in Romania din 2012

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.