Acasa Telefoane Allview AllDro Speed tableta cu Android 2.3

Allview AllDro Speed tableta cu Android 2.3

by Dragos Schiopu

Allview AllDro Speed este o tableta de 7 inch ce ruleaza pe Android 2.3.4.
Aceasta are la baza un procesor Cortex A8 de 1.2 GHz inarmat cu un procesor grafic Mali 400 de patru nuclee, memorie de 512 MB RAMM de tip DDR3, ceea ce ajuta tableta sa ruleze in conditii mai mult decat optime pentru aproape toate jocurile si aplicatiile ce se gasesc in Android Market.

Memoria interna este de 4GB si poate fi urcata printr-un card microSD pana la 32GB. Suporta conexiuni Wi-Fi, mini USB si HDMI si pe langa asta, spre deosebire de iPad, aceasta tableta suporta si Flash 11.0. Reda si fisiere de tip MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, OGG, AAC si AVI(H.264, DivX, XviD), RM/RMVB, MKV, FLV, MPEG 1,2,4, 3GP, VMW, MP4, DAT, MOV .
Ecranul de 7 inch face ca tableta Allview AllDro Speed sa ruleze la rezolutia 800×480 pixeli, format 16:9, suportand si capacitatea de multitouch.

Gadgetul Allview suporta aplicatii de tip push-mail si office, facandu-va viata din afara biroului mult mai usoara, aceasta tableta nu este destinata doar oamenilor de business, configuratia sa reusind sa fie suficienta pentru jocuri, astfel iti poti petrece timpul liber citind presa sau jucandu-te fara probleme.

Bateria de pe Allview AllDro Speed este de tip Li-Ion de 3100 mA, stand in stend-by pana la 100 de ore, avand un timp de functionare de pana la 5 ore.

Tableta romaneasca conceputa la Brasov si produsa in China isi depaseste propriile conditii si reuseste sa puna pe piata produsul AllDro Speed la preturi ce incep de la 649 Lei.

s-ar putea sa-ti placa