Acasa Diverse Facebook lanseaza aplicatia Moments

Facebook lanseaza aplicatia Moments

by Dragos Schiopu

Disponibila pe IOS si Android, dar momentan doar in Statele Unite, Facebook Moments este o aplicatie gratuita care ofera utilizatorului optiunea de a pune la dispozitia prietenilor sai fotografiile in care apar si acestia, si in acelasi mod si el va avea acces la fotografiile prietenilor in care apare si el.

Intregul mecanism al aplicatiei Facebook Moments se bazeaza pe recunoasterea faciala, la fel ca si Facebook. Nu trebuie sa va faceti griji ca aplicatia va impartasi, cu prietenii carora le-ati dat acces, si alte fotografii din galerie decat cele in care acestia apar. Cu toate acestea putina precautie nu ar strica, spun eu. Mai ales cand vine vorba de selfie-uri ceva mai personale.

Aplicatia urmeaza sa devina disponibila si in celelalte tari, in urmatoarea perioada.

„Cand participati la o nunta de exemplu, multe persoane fac poze frumoase pe tot parcursul zilei. Utilizatorii vor un mijloc pentru a impartasi rapid aceste poze cu prietenii care figureaza in ele si sa le primeasca pe cele in care apar ei”, a explicat pe blog Will Ruben, oficial al companiei.

Un video cu modul de functionare al aplicatiei Facebook Moments este disponibil mai jos. Asteptam cu interes sa devina disponibila si in Romania, mai ales ca suntem in plin sezon de nunti.

s-ar putea sa-ti placa