Acasa Portabile Huawei MediaPad X1

Huawei MediaPad X1

by Dragos Schiopu

Huawei, marele gigant chinez, va participa si el la Mobile World Congress 2014 si va prezenta cateva gadget-uri destul de interesante, printre care o tableta de 7 inci cu funtie de apelare.

huawei mediapad x1

Informatiile despre noua tableta au fost deja dezvaluite pe internet, o tableta de dimensiuni mici cu performante foarte bune. Tableta dispune de un display full HD (vorbim de un display cu rezolutie de 1920x1080p) ce masoara 7 inci. Procesorul este un quad core puternic de 1,6 Ghz HiSilicon 910 CPU ce are in dotare GPU Mali 450. Puternicul procesor este ajutat de 2GB de memorie RAM si 16GB memorie interna.Hardware-ul este sustinut de o baterie de 6000 de mAh, o baterie foarte buna pentru o tableta de 7 inci. Partea interesanta la aceasta tableta este posibilitatea de a initia apeluri. Nu m-ar surprinde sa vad pe strada pe cineca care ar vorbi la un asemenea gadget.

Sigur, Huawei nu este prima companie care a lansat un model de tableta cu funtia de apelare si nu va fi nici ultima, dar tableta impresioneaza prin hardware-ul puternic, display-ul full HD la care se adauga (ca un bonus din partea producatorului) aceasta funtie de apelare.

 

s-ar putea sa-ti placa