Acasa Telefoane Huawei Mate 7S va fi anuntat in cadrul IFA 2015

Huawei Mate 7S va fi anuntat in cadrul IFA 2015

by Dragos Schiopu

IFA 2015 se va desfasura ca in fiecare an la Berlin si va reuni unele dintre cele mai interesante lansari de tehnologii. Este cel mai important targ de tehnologie din Europa si se va desfasura intre 4 si 9 septembrie in acest an (desi pe afisul celor de la Huawei, cel de mai jos, apare 2 septembrie, pe site-ul oficial IFA targul apare intre 4 si 9 septembrie).

huawei ifa

Huawei va avea in urmatoarea perioada doua evenimente importante: unul pe 20 august si IFA Berlin 2015. La primul dintre ele se vehiculeaza ca va fi prezentat Huawei Honor 7i, in China, un smartphone ce se va diferenta de cele de pana acum prin dotarea cu o camera foto glisabila.

La IFA insa Huawei va anunta Huawei Mate 7S, desi multi dintre fanii Huawei asteptau aparitia lui Huawei Mate 8. Daca Huawei Mate 7 avea un ecran de 6 inci la 1080p si margini extrem de subtiri in jurul lui, Mate 7S va avea 5,7 inci la aceeasi rezolutie de 1080p, va avea un procesor octacore Cortex-A53 CPU, Mali-T628MP4 GPU, camera foto principala de 13 MP, 3 GB de RAM, senzor de amprenta si Android Lollipop cu Emotion UI.

Huawei ar putea introduce pe Mate 7S tehnologia Force Touch ceea ce ar explica dimensiunea mai mica a ecranului. Tehnologia Force Touch este explicata in clipul video de mai jos, pentru iPhone ce e drept, insa vorbim de acelasi criteriu de functionare.

Revenim cu detalii de indata ce acestea vor fi disponibile.

s-ar putea sa-ti placa