Acasa Tehnologie HTC Sensation disponibil din Mai

HTC Sensation disponibil din Mai

by Dragos Schiopu

Se pare ca HTC nu a lasat toata distractia cu noile smartphoneuri dual-core pe seama Samsung si Motorola si a intrat si el in hora. Noua sensatie de la HTC, SENSATION va fi disponibil din 19 Mai in UK. Pre-orderul deja a inceput la Vodafone UK. Se pare ca nici celelalte piete din Europa nu vor intarzia prea mult livrarea acestui terminal , facandu-l accesibil cam in acceasi perioada.

Ca sa va decideti intre Samsung Galaxy II si HTC Sensation avem o comparatie intre cele doua.

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Petre Danutz 07-05-2011 - 14:23

cel mai tare design……cel mai tare producator de telefoane android…….HTC…..nimic mai mult……

vlad 17-05-2011 - 06:56

ma sunt de acord cu tine în ceea ce priveste disgneul si ca cel mai bun producator la ora actuala telefoane android,dar problema este pretul la noi în Romania asta de cacat nu toti pot da 20 de milioan pe un telefon deoarece salariile sunt foarte mici comparativ cu America sau cu alte state unde se fabrica htcul. Deci daca ar mai lasa astia de la htc la pret cred ca ar fi cel mai bine vandut teleon din Romania.

Petre Danutz 17-05-2011 - 19:03

ai dreptate. pretul produselor in raport cu salariile este gigantic. sa iti dau un exemplu. m-am uitat pe amazon si un procesor i 5 2500k care la noi kosta 850 lei, la americani e doar 560 lei. ok nu e nimic. dar hai sa comparam si salariile. ei aici e problema. in tarile sarace procesoarele asta costa mai mult, iar salariile sunt mai mici. deci……e cinstit?…..

Comentariile sunt inchise.