Acasa Telefoane HTC M9+ vine cu display de 5,2 inci si procesor MediaTek

HTC M9+ vine cu display de 5,2 inci si procesor MediaTek

by Dragos Schiopu

HTC M9+ vine cu un display mai mare si un procesor mai stabil decat Snapdragon 810 care a dezamagit foarte mult. Este vorba de CPU-ul de top al celor de la MediaTek. In plus, display-ul este mai mare avand rezolutie 2k.

HTC-One-M9-renders

HTC a pregatit deja inlocuitorul pentru M9 si anume M9+. Aceasta stire vine dupa dezamagirea adusa de HTC M9 si stirile negative care nu au contenit sa apara pe majoritatea site-urilor de tehnologie. Greseala facuta de HTC a fost alegerea unui procesor care se incalzeste prea tare.

Viitorul HTC M9+ aduce procesorul MediaTek MT6795T un octa core foarte puternic cu frecvente maxime de 2,2 Ghz si arhitectura pe 64 de biti. Procesorul suporta un ecran cu rezolutie maxima 2K 2560×1600 pixeli, iar HTC M9+ are o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli. Memoria RAM are 3GB, iar cea interna 32GB.

Viitorul terminal are si o camera destul de impresionanta de 20MP. Se pare ca HTC a realizat ca are nevoie de un numar cat mai mare de MP pentru a vinde un device si nu de 4UP (ultra pixeli).

Noul smartphone este creat pentru piata chinezeasca, insa telefonul se poate importa si pentru Europa. Probabil telefonul va aparea si la Emag sau alte magazine romanesti.

s-ar putea sa-ti placa