Acasa Diverse Gmail a primit o noua actualizare

Gmail a primit o noua actualizare

by Dragos Schiopu

Gmail-in-one-place

Gmail la momentul de fata reprezinta cea mai buna platforma de mesagerie online, atat prin modul rapid prin care interactioneaza cu publicul cat si pentru functiile unice si extrem de bine gandite. Compania a decis astazi sa ii mai faca o actualizare, sa ii mai adauge un beneficiu prin care utilizatorii sa fie cat mai multumiti de serviciile si sistemele celor de la Google.

Cu siguranta, majoritatea utilizatorilor au mai multe adrese de email, fiecare avand o intrebuintare diferita, insa cate odata folosirea mai multor aplicatii pentru verificarea mesajelor si a emailurilor devine obositoare, astfel cei de la GMAIL s-au gandit la o varianta ceva mai buna prin care utilizatorii vor putea sa aiba acces mult mai repede la adresele de email favorite.

All Inboxes este noua optiune introdusa de catre cei de la Google, singura lor functie prin care va puteti tine mai multe adrese de email intr-un singur inbox, sa va administrati si sa verificati mesajele mult mai usor fara sa mai instalati alte aplicatii.

Facand o comparatie cu celelalte sisteme de email, respectiv Yahoo, Gmail este capabil sa iti ofere un mediu extrem de bine gandit prin care sa iti poti citi mesajele mult mai usor si fara batai de cap. Mai exact, noua actualizare va permite sa va tineti toate emailurile intr-un singur loc, chiar daca le aveti pe mai multe platforme, gen: Yahoo, Hotmail, OutLook s.a.m.d.

Printre multe altele, noua actualizare ofera o gramada de oportunitati, inclusiv si previzualizarea atasamentelor de mari dimensiuni direct din browser, fara sa mai pierdeti timpul descarcandu-le.

Functia de cautare a fost si ea imbunatatita, a fost optimizata in asa fel incat totul sa functioneze mult mai repede iar rezultatele pe care le afiseaza sa fie intr-o ordine cat mai intuitiva, astfel incat utilizatorii sa isi poata gasi mailurile de care au nevoie intr-un timp extrem de scurt.

s-ar putea sa-ti placa