Acasa Jocuri GTA V arata mult mai rau dupa ultimul update pe Play Station 4 si Xbox One

GTA V arata mult mai rau dupa ultimul update pe Play Station 4 si Xbox One

by Dragos Schiopu

Next-gen-GTA-V-9

Dupa cum bine stiti GTA V este cel mai asteptat joc al anului 2015, insa pana cand cei de la RockStar se vor hotara sa lanseze oficial jocul si pe platforma de PC, se pare ca au aparut mici nereguli in privinta variantelor de console. Conform ultimului update primit, mai exact de la versiunea 1.0 la 1.08, grafica a inceput sa arate din ce in ce mai rau, primind un downgrade semnificativ si deranjand o gramada de fani ai jocului.

Cu toate ca jocul a fost lansat la un an dupa consolele de generatie mai veche, Xbox 360 si PS3, majoritatea fanilor s-au asteptat sa vada o evolutie in ceea ce priveste grafica pentru variantele NEXT-GEN. Intrucat noile console lansate de catre cei de la Microsoft si Sony beneficiaza de unele dintre cele mai impresionate specificatii puse vreodata pe un asemenea dispozitiv, se pare ca cei de la RockStar nu au reusit sa foloseasca suficient de mult performanta si capacitatile acestora, astfel oferind un joc aproape la fel precum cel de pe consolele mai vechi.

Jocul la inceput a aratat suficient de bine incat sa ii multumeasca pe utilizatori, insa datorita ultimului update se pare ca intregul element grafic a inceput sa o ia razna, jocul incepand sa arate din ce in ce mai rau. Utilizatorii in ultimele zile au inceput sa se planga tot mai mult in online pe site-ul RockStar cu privire la grafica jocului si efectul update-ului 1.08. Mai exact, dezvoltatorii de la RockStar in ultimul update au lucrat la partea grafica si la anumite elemente din gameplay care nu au trecut neobservate de fani.

In clip-ul video de mai jos puteti observa o comparatie intre grafica dinaintea update-ului si cea de dupa.

„Suntem constienti de niste probleme grafice in versiunile de GTA V pentru Xbox One si PS4 aparute dupa cel mai recent update si investigam gasirea unei solutii.” au relatat cei de la RockStar pentru ai linisti pe utilizatori.

s-ar putea sa-ti placa