Acasa Jocuri GTA 5 amanat din nou, o noua data de lansare a fost publicata de catre cei de la RockStar

GTA 5 amanat din nou, o noua data de lansare a fost publicata de catre cei de la RockStar

by Dragos Schiopu

res_33ce7d5f5baeb85748f744ec9c5ac79b

Daca sunteti utilizatori de PC si asteptati cu sufletul la gura lansarea lui GTA 5, pregatiti-va sa aflati ceea ce e mai rau. GTA 5 isi amana din nou data de lansare, dupa ce RockStar Games a tot facut promisiuni in privinta lansarii lui GTA 5 pe PC, se pare ca vom mai avea de asteptat. GTA 5, conform ultimelor informatii de pe site-ul oficial al celor de la RockStar se pare ca va fi lansat pe 14 aprilie 2015. Se pare ca si de data aceasta cei de la RockStar Games ne-au pacalit in privinta lansarii. GTA V ar fi trebuit sa se lanseze pe data de 24 martie 2015.
Ei bine nu disperati, acestia s-au gandit sa se revanseze intr-un fel sau altul si sa ofere modul Heists in GTA Online pe console incepand cu 10 Martie. Adevaratul motiv pentru care cei de la RockStar Games tot fac amanari cu lansarea lui GTA V se rezuma la timpul insuficient pentru a scoate un joc de foarte bune calitate, fara buguri si fara glitch-uri.

Personal m-am bucurat cand am aflat ca nu a mai ramas mult pana la lansarea lui GTA V, m-am asteptat ca luna viitoare sa il pot juca si sa ii fac un review dar iata ca studiourile RockStar nu vor sa ne ofere jocul prea curand. Poate ca e si o strategie de marketing, compania vrand sa mai castige cativa bani de pe urma jocului in varianta pentru console sau pur si simplu vor ca totul sa iasa extrem de bine si sa fie laudati la final.

Modul acesta de a astepta un joc atat de mult ne face sa gandim altfel, RockStar incepe sa isi piarda in fiecare zi din fani, incepe sa ii faca pe acestia sa renunte la idea ca jocul va fi bun si merita asteptarea. Ar trebui totusi sa le fie rusine pentru atatea amanari a unui joc deja disponibil in varianta pentru console de cateva luni.

s-ar putea sa-ti placa