Acasa Diverse Google vinde 1 GB de spatiu in cloud cu doar 1 cent

Google vinde 1 GB de spatiu in cloud cu doar 1 cent

by Dragos Schiopu

Spatiul de stocare virtual, sau in cloud dupa cum este cunoscut, a devenit foarte popular in ultimul timp astfel incat nu mai avem nevoie de HDD-uri foarte generoase si nici de dispozitive cu care sa transferam datele deoarece putem foarte usor sa folosim unul din numeroasele servicii de cloud si in doar cateva secunde putem transfera o fotografie de pe telefon pe calculator si invers. Astfel cu un singur cont putem accesa fisierele de oriunde ne-am afla si de pe orice dispozitiv.

Cei de la Amazon ofera deja acest serviciu de clouding la acelasi pret de 1 cent astfel incat Google au decis sa lanseze ceva asemanator. Chiar daca acestia detin deja Google Drive, care este tot un serviciu de clouding sau cel putin asemanator serviciilor de acest tip, Google vrea sa ofere un serviciu revolutionar de stocare de fisiere astfel incat sa ofere utilizatorilor 1 GB de spatiu in cloud pentru doar 1 cent, ceea ce este intr-adevar ceva foarte interesant.

Acest serviciu urmeaza sa fie lansat curand si sincer sa fiu, astept lansarea deoarece de curand sunt si eu unul dintre utilizatorii care au descoperit spatiul de stocare virtual si sincer sa fiu, imi place tare mult. Chiar daca momentan folosesc un alt serviciu care imi ofera gratuit un spatiu destul de mare, cred ca in curand serviciile de clouding vor fi la mare cautare.

cloud

s-ar putea sa-ti placa