Acasa Telefoane Google lanseaza o noua versiune de Android

Google lanseaza o noua versiune de Android

by Dragos Schiopu

O mare parte din telefoanele din programul Android One au primit deja noua versiune de Android iar aceasta urmeaza sa fie instalata si pe telefoanele marca Nexus.

Ultima versiune a Androidului versiunea 5.0 Lollipop. Totusi ca in majoritatea cazurilor, orice sistem de operare prezinta buguri la inceput astfel incat versiunea 5 Lollipop a mai primit cateva imbunatatiri prin intermediul lansarii versiunilor 5.0.1 si 5.01 Lollipop. Totusi probleme au existat si dupa cele doua lansari astfel incat se pare ca cei de la Google au mai facut un pas pentru stabilizarea sistemului de operare.

Astfel putem vorbi acum despre Android 5.1 Lollipop, versiune care promite sa rezolve cat mai multe din problemele existente. Acesta a fost deja lansat in Indonezia deoarece aceasta este una din tarile in care Google a decis recent sa isi extinda serviciile.

Initial majoritatea utilizatorilor au crezut ca acest update este de fapt o eroare insa pozele pe care utilizatorii din Indonezia le-au distribuit, au convins pe toata lumea ca Lollipop beneficiaza de o noua imbunatatire.

Conform celor de la Android Pit, Android 5.1 Lollipop va putea beneficia si de modul silentios care in versiunea initiala nu se regaseste. De asemenea noul update va veni cu imbunatatiri si in ceea ce priveste administrarea memoriei. Momentan insa nu prea putem vorbi de noutatile cu care vine versiunea 5.1 deoarece acesta este instalat pe putine telefoane.

Totusi sunt curios daca dupa lansarea noii versiuni, Android Lollipop va mai prezenta probleme si sunt de parere ca, daca acestea vor continua sa existe, Google ar putea dezamagi utilizatorii sistemului de operare.

AndroidPIT-Evercoss-A65-Android-5-1-build-number

 

s-ar putea sa-ti placa