Acasa Tehnologie Google Chrome 13

Google Chrome 13

by Dragos Schiopu

Google Chrome 13 a fost lanast oficial astazi fara prea multe prezentari si reclame. Se pare ca Google vrea sa acapareze tot ce este legat de internet si tehnologie, imbunatatind browserul lor mereu si adaugand optiuni noi.

In Google Chrome 13 avem optiunea Instant Pages. Aceasta noua facilitate mareste semnificativ viteza de incarcare a paginilor web. Dar aceasta tehnologie functioneaza doar daca si pagina respectiva este dotata cu Instant Pages de la Google.

Adica la deschiderea unei noi pagini avem mai multe linkuri in interior. Google analizeaza toate linkurile si incarca paginile aflate in spatele linkurilor  cele mai probabile a fi deschise.

Aceasta optiune scurteaza timpul de asteptare pentru incarcarea paginilor foarte mult, acestea devenind aproape instant. Pagina care beneficiaza de noul sistem este chiar Google Search.

Alta optiune noua este Print Preview, care permite afisearea pagini inainte sa fie printata pentru inspectarea tuturor neclaritatilor. Sau mai poate fi folosita si optiunea Print to PDF care ne permite salvarea paginilor in format PDF care pot fi vizionate si offline.

Pentru download accesati : www.google.com/chrome

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 04-08-2011 - 16:23

he he …. goagle avanseaza prea mult dupa parerea mea…. defap ar fi mai bine sa spui ca are cele mai bune idei iar concurenta cam nu prea……. asta inseamna ca o sa acapareze cam tot si sunt parti bune si rele….. observam deja cum nokia nu a stiut sa isi promoveze symbianul si nu a stiut sa il faca mai simplu si frumos( sa poti sa il personalizezi mai mult)…… la browser……. goagle are cel mai rapid browser… si eu am trecut de la mozilla la goagle pt ca mozile se deschide intr-un minut si chorme in 4-5 secunde ( athlon 2800+ , 512 200mhz)….. deci…. ce sanse are concurenta?

Comentariile sunt inchise.