Acasa Telefoane Gionee GN9005, cel mai subtire smartphone din lume

Gionee GN9005, cel mai subtire smartphone din lume

by Dragos Schiopu

Gionee loveste marii producatori cu un nou model ultra slim, avand numele de cod Gionee GN9005. Aceasta companie este importanta pentru noi, deoarece acest model il vom vedea in magazinele romanesti sub numele de Allview. Gionee GN9005 este cu 0,5 mm mai subtire decat Gione Elife S5.5 sau Allview X2 Soul pe piata romaneasca. Astfel, GN9005 are doar 5 mm grosime, ceea ce il face cel mai subtire telefon la ora actuala.

gionee gn9005

Gionee nu este un producator mic, chiar daca numele lui nu este cunoscut la noi. Sau ar trebui sa fie pentru ca Allview nu este nimic altceva decat Gionee. Asta nu inseamna ca produsele Allview sunt slabe, ci este un re-branding. Gione GN9005 are un display de 4,8 inci 720p Amoled si o baterie de 2050 mAh, ceea ce il face un telefon cu adevarat potent. La doar 5mm grosime, acest telefon are o baterie foarte ok, pentru dimensiunile sale, ce il face sa reziste la o zi de utilizare. Ceea ce mai este impresionant la acest model este camera de 8MP (cea principala) si cea de 5MP din fata. Fiind destul de subtire, telefonul are niste camere foarte bune. Ele nu se pot compara cu o camera de 5MP de la Nokia, dar vor realiza poze destul de ok.

Modelul dispune de un procesor quad core de 1.2 Ghz, ceea ce ar putea sa fie un MediaTek avand nuclee cortex A7. Memoria RAM prezinta 1GB, iar cea interna are 16GB ca la modelele de top. Telefonul va aparea in Europa sub brandul Allview si BLU.

s-ar putea sa-ti placa