Acasa Tehnologie Fujitsu Celsius. Performanta care mareste productivitatea

Fujitsu Celsius. Performanta care mareste productivitatea

by Dragos Schiopu

Fujitsu a lansat o noua statie de lucru prima cu sistemul cold plug. Ea este dotata cu cele mai noi procesoare Intel Xeon si placi video care lucreaza impreuna sa dea o performanta si o flexibilitate ridicata.

In segmentul Celsius puteti gasi :

Pot avea pana la  2 procesoare Quad-Core Intel Xeon sau Intel Core i3, i5, i7 si memorie ram de la 16GB pana la 192GB in segmentul Superior. Placile Video pot ajunge pana la nVIDIA® Quadro 5000 (2.5 GB) sau ATI FirePro™ V7800 (2 GB). Hardurile pot fi de 512 GB SSD sau 1TB SATA.

Sistemul cold plug permite accesarea hard disk-ului fara desfacerea carcasei. Acesta este un lucru foarte bun pentru o flexibilitate mai buna si o securitate ridicata. Practic poti atasa oricand un nou hard-disk pentru a mari capacitatea de stocare , un beneficiu pentru cei care lucreaza cu fisiere foarte mari, sau poti scoate hard disk-ul pentru a proteja datele de eventualele furturi sau accesari ilegale.

Un alt plus al acestei statii este silentiozitatea. Nu dezvolta zgomot din cauza ventilatoarelor silentioase si managementul optimizat.

“Noul sistem Celsius este dezvoltat pentru a creşte productivitatea în cele mai evidente moduri, fiind dedicat profesioniştilor din domeniul ingineriei, dezvoltatorilor de conţinut digital, celor care activează în financiar, cartografie, arhitectură şi multe alte domenii care au nevoie de performanţă ridicată. Celsius W510 se adresează companiilor care au nevoie de sisteme silenţioase şi de o putere de calcul mare, care să permită lucrul cu cele mai solicitante aplicaţii”, a declarat Rajat Kakar, Vice President Workplace Systems al Fujitsu Technology Solutions.


s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Petre Danutz 03-05-2011 - 20:52

sincer sa fiu eu cred ca e mai bn sa iti faci tu unitatea din ce piese vrei tu. deci nu prea ma impresioneaza acest pc

Cristian Neagu 03-05-2011 - 20:55

work-stationul asta e facut pentru firme si pentru cei care lucreaza in domeniul ingineriei ,arhitecturii, editare foto-video . ca PC normal nu cred ca ar da nimeni atatia bani

Comentariile sunt inchise.