Acasa Telefoane A fost anuntat un telefon cu clapeta: Sharp AQUOS K SHF31

A fost anuntat un telefon cu clapeta: Sharp AQUOS K SHF31

by Dragos Schiopu

Inca mai tin minte perioada in care era o fita sa ai telefon cu clapeta. Stiu ca pe atunci acestea erau printre cele mai cautate telefoane la fel cum sunt acum la mare cautare telefoanele cat mai inteligente si cu ecrane tot mai mari. Cred insa ca multi dintre noi au uitat deja de acest tip de telefoane insa se pare ca inca mai exista telefoane cu clapeta, ba chiar mai mult decat atat cei de la Sharp au anuntat un astfel de telefon.

Telefonul se numeste Sharp AQUOS K SHF31 si spre deosebire de telefoanele de altadata, acesta este un telefon inteligent. Poate ca nu are o diagonala de 5 inch precum au majoritatea telefoanelor acum, ci de doar 3.4 inch cu o rezolutie de 900 x 540 pixeli. Totusi specificatiile sale nu sunt chiar atat rele ci vorbim despre un procesor quad core ce functioneaza la o frecventa de 1.2 GHz, 1 GB RAM precum si o memorie interna foarte generoasa de 8GB ce poate fi extinsa pri intermediul unui card microSD. De asemenea si camera principala obtine fotografii placute avand un senzor de 13 MP. Din pacate va fi mai greu sa facem selfie cu acest telefon deoarece nu dispune de o camera frontala.I In ceea ce priveste bateria, aceasta are o capacitate de 1410 mAh.

Sistemul de operare al acestui telefon este Android 4.4 KitKat astfel incat se ridica la prestigiile unui smartphone care se respecta. Printre specificatiile telefonului se mai regasesc si un touchpad asemanator cu cele pe care le gasim la laptopuri precum si un senzor infrarosu care ne ajuta sa controlam anumite dispozitive.

Chiar daca pare un telefon destul de fragil, Sharp AQUOS K SHF31 este un telefon rezistent la apa ceea ce ma face sa ii ofer o bila alba.

Mie unul imi place ideea celor de la Sharp si, daca ar ajunge si in Romania la un pret accesibil poate ca mi-as cumpara un astfel de telefon, mai mult de dragul vremurilor bune.

AQUOS-K-SHF31-1-660x371

 

s-ar putea sa-ti placa