Acasa Tehnologie Firefox OS pe mai multe dispozitive

Firefox OS pe mai multe dispozitive

by Dragos Schiopu

firefox osAnul trecut Firefox OS a fost lansat pe 3 dispozitive mobile, acestea aparand in 14 state. Anul acesta la CES, oficialii Firefox au anuntat ca au incheiat un parteneriat cu cei de la Foxconn, toate aceste planuri fiind facute special pentru a dezvolta aceasta platforma pe tot mai multe telefoane si tablete, anul 2014 aducand foarte multe dispozitive care vor rula Firefox OS. Din spusele dezvoltatorilor, nu va dura mult si vom putea pune mana pe o tableta, fiind ceva nou pentru sistem.

Chinezii de la Foxconn vor incerca prin acest parteneriat sa se impuna, aducand un design propriu urmatoarelor dispozitive care vor iesi de la ei, toate acestea dupa ce s-au ocupat foarte mult doar de asamblarea componentelor de la gigantii care se rotesc in aceasta sfera, unde putem remarca de altfel pe cei de la Apple.

Pe langa, Panasonic a anuntat ca va utiliza Firefox OS in realizarea uramtoarei generatii de televizoare inteligente, Japonezii au semnat un contract cu ei special pentru a aduce ceva nou pe piata televizoarelor de tip Smart, totodata, acest pas este unul cat se poate de firesc, mai ales ca acest sistem este construit pe HTML 5,

Oficialii Firefox au reamintit ca ei nu cauta profitul, continuand dupa aceleasi slogan ca inainte. Cu toate acestea, au anuntat ca Panasonic vad din ei niste parteneri adevarati, impreuna facand niste dispozitive uimitoare care vor putea revolutiona piata.

Acest parteneriat va insemna o mai buna conectivitate a televizoarelor inteligente si mai ales, un potential urias de a transforma televizorul in ceva mult mai avansat, trecand peste statutul de un simplu aparat electrocasnic.

Ne ramane doar sa vedem cum vor aparea pe piata primele astfel de televizoare, atunci ne vom putea da cu adevarat parerea despre ceea ce a iesit. Multi afirma totusi ca Panasonic vor avea incasari mult mai ridicate fata de anii trecuti.

s-ar putea sa-ti placa