Acasa Diverse Facebook Messenger mult mai usor de accesat direct din browserul web

Facebook Messenger mult mai usor de accesat direct din browserul web

by Dragos Schiopu

facebook-messenger-16-700x393

Cei de la Facebook intotdeauna ne-au uimit din punct de vedere al dezvoltarii grafice cat si a modulelor. Iata ca de data aceasta oficialii s-au decis sa faca o schimbare ceva mai interesanta, mai exact sa introduca o noua platforma Messenger intr-o pagina web separata, mult mai bine ordonata si usor de accesat, astfel ajutandu-i pe cei ce vor sa foloseasca Facebook-ul doar pentru conversatii sa nu mai beneficieze de un news feed ci doar de un simplu sistem de mesagerie.

Cu siguranta atunci cand intrati pe Facebook sunteti intotdeauna tentati sa vedeti si sa va verificati prietenii, sa aflati locurile si zonele in care au fost cat si sa le urmariti activitatea. Cei de la Facebook au fost de parere ca nu toate persoanele ce folosesc reteaua de socializare au neaparat nevoie de aceste beneficii, astfel au creat sistemul de convorbiri pe o alta pagina, mult mai bine optimizata si usor de accesat.

De acum inainte puteti purta conversatii cu prietenii fara sa mai fiti distrasi de tot felul de artefacte si bannere din site-ul celor de la Facebook, intrucat sistemul lor de mesagerie nu reprezinta diferente prea mari, doar cu cateva mici abstractii din punct de vedere vizual. Cu toate ca acest proiect a fost pentru o perioada mai lunga de timp, doar un simplu zvon, iata ca Mark Zuckerberg le-a facut o surpriza tuturor utilizatorilor si a lansat in sfarsit messenger.com. Asa cum bine v-ati obisnuit, noul serviciu Facebook este absolut gratuit si poate fi accesat de pe orice terminal, astfel de acum conversatiile vor putea fi purtate intr-o interfata noua, mult mai lejera, intrucat nu mai este necesara instalarea unei aplicatii.

Cei de la Facebook promit ca pe viitor sa mai lucreze la aceasta varianta de Messenger direct in browser, eventual sa ii mai adauge cateva functii si mici modificari din punct de vedere al aspectului pentru al face un competitor pentru celelalte astfel de sisteme si a le demonstra tuturor ca dezvoltatorii Facebook sunt mereu pusi la treaba, in dezvoltarea a cat mai multe proiecte.

s-ar putea sa-ti placa