Acasa Diverse Facebook a lansat butonul „Save”

Facebook a lansat butonul „Save”

by Dragos Schiopu

Butonul „Save” este lansat deja la cateva persoane, cunoastem cu totii faptul ca Facebook nu implementeaza noi caracteristici la toti utilizatorii in acelasi timp, cum a fost, de asemenea, si noul design neindragit de multe persoane in acel moment.

introducingsaved2-facebookIdeea noului buton este una la fel de simpla ca si la butonul de Like. Doar ca acesta ne va permite sa realizam o lista cu muzica, filmele si articolele noastre pe care dorim sa le urmarim sau sa le citim mai tarziu, nu chiar in aceste momente.

De cele mai multe ori, feed-ul nostru de pe Facebook este plin cu foarte multe lucruri, atat relevante cat si irelevante pentru noi, iar de cele mai multe ori, din cauza timpului, ajungem sa nu mai tinem pasul. Din aceasta cauza, Facebook a lansat noua caracteristica, denumita foarte simplu „Save”.

Aceasta va putea permite utilizatorilor sa marcheze anumite lucruri pe care ar dori sa le citeasca mai tarziu. Spre exemplu, cand utilizatorul va vedea in cronologia lui un articol interesant de pe Digipedia, iar el nu va avea timp pentru a il citi, va putea sa apese pe butonul Save care apare in partea din dreapta sus a postarii. Dupa aceea, utilizatorul va gasi toate salvarile lui plasate in lista Salvare.

Totodata, utilizatorii vor putea vizualiza elementele salvate chiar si de pe smartphone sau tableta.

Miscarea retelei de socializare este, de asemenea, un pas important in concurenta cu alte servicii, unde am putea remarca Instapaper si Pocket, servicii care promit o modalitate buna pentru utilizatori pentru a colecta lucruri interesante pe web pe care ar dori sa le citeasca mai tarziu.

Insa serviciul oferit de Facebook va fi mult mai limitat, utilizatorii nu vor putea distribui elementele salvate, si, de asemenea, serviciul este functional doar atunci cand sunteti conectat la internet, altfel acesta nu are nici cea mai mica valoare.

Pentru mine noua caracteristica este un pas inainte, de multe ori doream sa citesc un anumit articol si nu aveam timp, iar mai apoi trebuia sa caut minute in sir respectivul articol, asa ca, butonul Save ma va ajuta sa economisesc cateva minute.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Sorel 23-07-2014 - 13:46

Foarte util si folositor acest buton Save. O idee grozava au avut!

Comentariile sunt inchise.