Acasa Tehnologie Fa un mini tur al celor mai interesante tehnologii de la CES 2014

Fa un mini tur al celor mai interesante tehnologii de la CES 2014

by Dragos Schiopu

Sa gasesti produse cu adevarat inovatoare si surprinzatoare intr-un targ la fel de mare ca 37 de terenuri de fotbal nu este o treaba usoara. La CES 2014 fiecare stand iti capteaza atentia cu tehnologie care promite sa fie mai rapida, mai inteligenta sau mai inovatoare decat modelul precedent. Este doar prima zi a marelui targ, dar deja am vazut o multime de anunturi, incluzand un mare impuls pentru televizoarele 4k, dotari pentru case inteligente, computere inteligente si inovatii in domeniul masinilor.

clipboard01dsds433434

Asadar, daca esti unul dintre miile de admiratori ai acestui show, echipa Digipedia a luat initiativa si a facut vizitatrea targului un pic mai usoara pentru tine. Asta inseamna ca te vom indruma catre cele mai inovative si importante tehnologii care au fost anuntate inainte, incluzand cateva demonstratii pentru oameni, cum ar fi cele ale companiilor Belkin si Samsung.

1.La Intel, all-in-one-urile si hibridele continua ierarhia computerelor traditionale care dispar treptat. Aici se verifica Lenovo’s Horizon 2, o tableta de 27 de inchi cu o rezolutie performanta care se spera a fi viitorul centru al unui living.

2.Producatorul chinez Hisense prezinta Roku TV, anuntat de putin timp, un Televizor HD care dispune de servicii de miscare si aplicatii in cele mai mici detalii. Si daca tot esti aici, nu pierde televizor curbat al celor de la Hisense.

3.In acest an LG-ul este epuizat. Printre multitudinea de LED-uri, LCD-uri, OLED-uri si televizoare 4K acestia ruleaza platforma WebOS, compania axandu-se totusi pe case inteligente. Chat-ul LG este un sistem de limbaj care te lasa sa controlezi toate instrumentele dintr-o aplicatie.

LG-lifebantouchpromo-578-80

4. Este clar: Samsung vrea sa iti schimbe total casa. Compania vrea sa popularizeze “Casele Inteligente” peste tot, care isi vor regla consumul de curent din intesitatea luminii date de vorbitul cu televizorul insusi.

Samsung-wearable-devices-CES-2014

5.Puteti vedea de asemenea hibrizii pe baza de lumina solara de la Ford si echipamentele auto LTE de la Audi si Mercedes-Benz care au mereu un afisaj al bordului izbitor.De asemenea, nu pierdeti noul model Toyota cu celule de combustibil.

Va tinem la curent cu cele mai noi tehnologii care ne asteapta in 2014. Totul e proaspat, gata sa fie testat de specialisti in tehnologie. Viitorul suna bine. Oare?

s-ar putea sa-ti placa