Acasa Portabile Evolio Evotab HD – cea mai subtire tableta romaneasca

Evolio Evotab HD – cea mai subtire tableta romaneasca

by Dragos Schiopu

Evolio Evotab HD, cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inch, dupa cum este prezentata in comunicatul de presa, a fost lansata astazi la pretul de 479 lei. Dotata cu un procesor de 1.5 GHz dual core si un display HD cu o rezolutie de 1020×600 pixeli, tableta cantareste doar 330 de grame si are o grosime de 9.3 mm.

Evolio_EvotabHD-1

Imi aduc aminte ca atunci cand am testat ultima tableta de la ei, le-am spus ca mi-a placut ecranul si ca daca il vor pune pe Evotab Fun vor face super treaba. Mi-au spus atunci ca pregatesc ceva in viitorul apropiat. Se pare ca aceasta era surpriza pregatita.

Beneficiaza de asemenea de interfata video HDMI, ceea ce o face usor de conectat la un televizor sau monitor pentru o mai buna experienta vizuala mai ales cand vorbim de filme care sunt redate la rezolutie full HD.

Cloud Zoom, un serviciu dezvoltat de catre cei de la Evolio, permite conectarea tabletei cu alti utilizatori in mod videoconferinta.

Momentan puteti face precomanda pe evolioshop.com si va deveni disponibila incepand cu a doua jumatate a lunii aprilie, in toate magazinele de retail.

Voi reveni cu mai multe detalii despre ea dupa ce apuc sa o testez si sa vad daca se comporta precum Aria Mini pe care am testat-o in urma cu cateva saptamani. Pana atunci, nu pot sa va mai zic decat ca ma bucur ca au facut si o tableta de 7 inch cu ecran HD, pentru ca cele de 8 inch parca sunt totusi prea mari pentru a fi usor purtate in buzunar.

s-ar putea sa-ti placa