Acasa Telefoane Este oficial! iPhone 6 se lanseaza pe 9 septembrie

Este oficial! iPhone 6 se lanseaza pe 9 septembrie

by Dragos Schiopu

Apple a trimis deja invitatile pentru marele eveniment de presa care se va desfasura pe 9 septembrie, in orasul Cupertino, California. Compania a mai oferit si cateva indicii cu privire la ce va fi anuntat acolo, iar cel mai probabil vom vedea lucruri noi si la Siri, asistentul digital de voce al celor de la Apple.

iphone 6Pe langa ca cel mai asteptat este iPhone 6, se speculeaza deja ca isi va face aparitia si iWatch.

Evenimentul vine dupa un an de la lansarea iPhone 5S si 5C, dar si la o saptamana dupa lansarea rivalului de la Samsung, Galaxy Note 4, care este anuntat a fi lansat pe data de 3 septembrie. Deja este o traditie ca Apple sa vina cu un nou model in fiecare an, inca de la primul model lansat de catre Steve Jobs traditia se repeta an de an.

Multi analisti si observatori inca se asetapta ca noul iPhone 6 sa vina in doua modele, unul de 4.7 inchi, iar altul de 5.5 inchi, venind perfect pentru cineva care doreste mai mult de la un iPhone.

Apple trebuie neaparat sa dea lovitura cu iPhone 6. Avand doar un singur eveniment de lansare pe an, aproape jumatate din veniturile lor provin de la varfurile de gama care au fost proaspat lansate, deci, trebuie ca noul model sa fie o adevarata concurenta pentru ceilalti rivali de pe piata.

Totodata, se asteapta foarte mult sa se vada si noul iWatch, fanii saturandu-se deja sa tot urmareasca conceptele realizate pe internet inca de acum un an sau doi.

Dupa cum bine se poate observa, Apple a decis sa schimbe si locul de organizare al evenimentului. Pana acum preferau ca el sa se desfasoare la San Francisco, insa si in locul actual totul este legat de traditie. Steve Jobs a prezentat acolo primul Mac in anul 1984, dar si iMac-uri in 1998 si 1999.

s-ar putea sa-ti placa