Acasa Diverse Eroare tehnica la eMAG de Black Friday?

Eroare tehnica la eMAG de Black Friday?

by Dragos Schiopu

eMAG a anuntat, pe blogul personal, in aceasta dimineata, o eroare tehnica prin care cumparatorii au putut achizitiona, de Black Friday, produse resigilate la preturi foarte mici, intre 1 si 8 ron mai exact.

emag

Spre exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumparat la pretul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

Daca ar fi adevarata eroarea tehnica, eMAG ar avea un prejudiciu de 1,6 milioane de lei, cea mai mare reducere, de 11.190 lei, fiind aplicata unui echipament de retea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumparat la pretul de 8 lei fata de pretul de lista de 11.190 lei.

In intervalul in care produsele au fost listate cu preturile gresite, de la 20:30 la 23:59, au fost comandate, in total, 730 de produse, iar Iulian Stanciu, directorul general eMAG, a declarat „Vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”.

Genul asta de informatie ma face pe mine, potential cumparator, sa vanez site-ul intr-un mod agresiv la urmatoarea campanie de reduceri Black Friday, pentru ca nu mi-ar strica un Galaxy S4 la 1 ron sau un Smart TV la 3 ron. Sa fie asta intentia celor de la eMAG? Nevoia de mai multa atentie?

Cert este ca in acest moment sectiunea resigilatelor contine doar 3 produse, acum 10 minute nu exista niciun produs. Probabil sunt readaugate treptat si cu multa atentie, pentru a se evita erori ulterioare.

UPDATE: Se pare ca sistemul lor informatic are inca foarte multe probleme la aceasta ora, pentru ca in momentul in care accesati un produs apare o pagina de eroare care te anunta ca „Serviciu este momentan indisponibil”

eroare_emag_bf

s-ar putea sa-ti placa