Acasa Jocuri Era digitală și jocurile online

Era digitală și jocurile online

by Dragos Schiopu

Mediul online este din ce în ce mai prezent în viețile noastre, ale tuturor. Exercită o mare forță de atracție asupra persoanelor, indiferent de vârstă, sex sau pătură socială. Dar, cu toate că este încă un mediu relativ nou, tot mai multe activități ale vieții de zi cu zi se mută în online. Astăzi ne putem face cumpărăturile pe internet, putem plăti facturile, putem consulta extrasul de cont bancar și putem interacționa cu instituții ale statului, putem păstra legătura cu rudele, cu amicii, cu colegii, ne putem bucura de divertisment de orice tip și ne putem juca cam orice tip de joc imaginabil online.

Ca multe alte activități și cazinourile sunt disponibile în ziua de astăzi, online. Iar acestea, spre deosebire de cazinourile tradiționale, care sunt privite ca locuri exclusiviste, rezervate unei anumite categorii de persoane sau spre deosebire de sălile de joc, care nu s-au bucurat niciodată de o reputație bună, atrag din ce în ce mai multe persoane care vor să experimenteze fiorul jocurilor de noroc din confortul propriei case sau care doresc să se joace când vor și de unde vor, fără a fi constrânse de timp sau de ambient.

Cazinoul online NetBet are în oferta sa de jocuri slot, peste 800 de titluri, iar această ofertă a unui cazino online este pe departe superioară ofertei oricărui cazino tradițional (sau chiar și a altor cazinouri online).

Ceea ce este drept, cel puțin la noi în țară, este că sunt suficiente persoane ce nu știu foarte multe lucruri despre internet, despre noile tehnologii și despre beneficiile pe care acestea le pot aduce, dar acest fapt se schimbă rapid. Chiar și genul de persoane care nu sunt nativi digitali, sau care nu au avut contact până de curând cu tehnologia fac eforturi pentru a își dezvolta competențele digitale. Și, în mare parte, putem atribui acest merit smartphone-urilor. Aceste dispozitive ne schimbă viața și ne pun la o atingere distanță de o lume plină de informații, beneficii și divertisment în orice clipă.

Experții prevăd că până în 2020 peste 77% dintre utilizatorii de smartphone-uri se vor juca de pe dispozitivul lor mobil, iar un studiu din 2016 arată că peste 53% din români utilizează un smartphone.

Bineînțeles, jocurile de noroc sunt disponibile de pe mobil, astfel utilizatorii se pot bucura de o interfață prietenoasă care să îi însoțească în momentele petrecute pe site și să le permită să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important: jocurile și distracția oferită de acestea.

Dar ce împinge tot mai mulți români să se joace la jocurile de noroc online? Ei bine, cu siguranță facilitatea cu care se pot bucura de o activitate recreativă care le oferă adrenalină, îi eliberează de stres și pe deasupra le poate aduce și câștiguri de sume de bani, uneori importante, cu o cheltuială minimă. Cine n-ar fi atras?

s-ar putea sa-ti placa