Acasa Portabile Eee Pad Transformer de la Asus

Eee Pad Transformer de la Asus

by Dragos Schiopu
eee pad ep101e

Se poate spune ca cei de la Asus au iesit in contra atac, si asta asa, ca sa fim si pe placul microbistilor. eee pad ep101e

Compania Asus a scos pe piata un nou hibrid, o combinatie dintre o tableta PC si un netbook.

Designeul unic separa tableta PC de tastatura detasabila, care deasemenea contine un touchpad si, bineinteles, bateria cu o autonomie de pana la 9 ore, sau 16 cu interfata Dock.

Acest hibrid are sistem de operare Android 3 iar compania spera ca Eee Pad Transformer va intra in topuri datorita suportului acestuia ptr aplicatiile ce folosesc Flash Player, aplicatii aparent omise de Apple iDevice, incluzand noul iPad 2.

Tableta este acoperita cu un ecran rezistent la zgarieturi de 10.1 inchi, si are, asemanator iPad-ului 2, doua camere, una de 5 megapixeli (cea din spate) si cealalta de 1.2 ( cea din fata). Tastatura are doua porturi USB si un cititor de carduri SD, ceea ce il face mult mai flexibil decat iPad-ul.

Jucarioara aceasta are o placa video NVidia Tegra 2, GPU si un procesor dual core, ceea ce ii ofera capabilitatea de a reda jocurile 3D de inalta calitate.

De asemenea, tehnologia SRS  Sound furnizeaza o traire dinamica 3D, difuzoarele aflandu-se in carcasa groasa de aproximativ 13 mm.

Acesta are preinstalat pachetul Polaris Office 3.0 si ar trebui sa ajunga pe piata romaneasca pe la sfarsitul lunii mai cu preturi cuprinse intre 1600 si 2600 de lei, in functie de  model, pornind de la cel basic ( fara 3G, fara Docking) pana la cel mai performant (memorie 32 GB, 3G plus Docking)

s-ar putea sa-ti placa