Acasa Tehnologie Duoul Cosmote-Romtelecom urmeaza sa devina trioul Orange-Cosmote-Romtelecom?

Duoul Cosmote-Romtelecom urmeaza sa devina trioul Orange-Cosmote-Romtelecom?

by Dragos Schiopu
Orange - Cosmote - Romtelecom
Orange - Cosmote - Romtelecom

Orange – Cosmote – Romtelecom

Dupa ce in luna decembrie 2010, cei doi actionari, Deutsche Telekom din spatele Cosmote si Romtelecom si France Telecom compania ce administreaza Orange SA, au semnat un contract de parteneriat in Polonia, conform caruia, vor folosi infrastructura comuna, pentru a reduce costurile de furnizare a serviciilor, se pare ca urmeaza Romania pe lista tarilor in care vor colabora.

Cele doua corporatii folosesc deja aceeasi infrastructura de retea in Marea Britanie si spun ca au economisit astfel peste 4 miliarde de euro.

Asteptam nerabdatori sa vedem ce beneficii vor avea utilizatorii din acest parteneriat, daca vor scadea costurile apelurilor intre cele doua retele sau daca vor fi considerate ca apeluri in retea. Daca preturile serviciilor oferite de cele doua companii vor scadea sau daca vor oferi servicii noi.

Voi ce parere aveti despre aceasta colaborare? Ce beneficii credeti ca va aduce clientilor? Ce nemultumiri ar putea aduce clientilor? E o alianta buna intre cele doua companii?

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Alex 18-04-2011 - 13:53

Orange-ul e net superior Cosmote. Cea mai mare diferenta(zic eu si cea mai importanta) e claritatea vocii. Luati 2 telefoane identice, puneti prima data Cartele orange apoi cartele Cosmote. Trageti voi concluzia 🙂

Vasile Goian 21-04-2011 - 13:04

Eu unul am trecut de pe orange pe cosmote. Nu stiu de ce, nu am avut un motiv concret. Dar am facut-o totusi. 🙂

Alex 21-04-2011 - 22:00

Banuiesca ca ai facut asta in perioada and cosmote-ul avea ofertele muult mai bune decat Orange-ul. Alt motiv nu prea vad.

Petre Danutz 23-04-2011 - 10:50

mda…. yo as prefera orage pt ca are oferte de net foarte bune dar oricum ma intreb cand o sa scoata un operator o oferta cu net neliminat nu cu 500 MB cu viteze de 3g su daca depasesti ai viteza de 128kb/s. si la oferte cu minute cosmote-ul sta mai bn. eu nu prea vad o parte asa buna in aceasta ,,alianta,,. trebuie sa existe concurenta!! fara ea piata moarta la capitolu oferte.

Comentariile sunt inchise.