Acasa Portabile Doua noi tablete marca Allview se vor lansa in acest an

Doua noi tablete marca Allview se vor lansa in acest an

by Dragos Schiopu

Pe data de 6 mai, Allview au publicat pe site-ul oficial o stire in care ne anunta de aparitia a doua noi tablete in acest an.

Se pare ca acestia pregatesc lansarea a doua gadgeturi cu ecran capacitiv de 7 inchi, cu o grosime de sub un centimetru, ambele echipate cu procesorul grafic Mali 400 MP. Produsele ce vor completa gama actuala AllDro se vor numi Speed Satellite si Speed 3G. Prima dintre ele fiind dotata cu gps intern in timp ce a doua se bucura de un model 3G built in.

“De mai bine de trei luni, AllDro Speed este numarul unu in preferintele utilizatorilor de tablete din Romania datorita configuratiei avansate la un preţ accesibil. De aceea, ne-am propus sa oferim consumatorilor nostri doua versiuni noi de tablete Speed care sa duca mai departe succesul acestei game.” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Cele doua produse vor rula sistemul de operare Android 4.0(Ice Cream Sandwich) si vor fi disponibile in doua variante de culori: alb si negru. Mai multe inforamtii despre designul acestora nu au fost inca publicate, insa putem preciza ca dimnesiunea de sub un centrimetru le vor face foarte simpatice.

Momentan nu putem vorbi despre preturi, insa avem si o data de lansare fixata undeva in luna iunie.

Sursa imagine: arenait.net

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

EpureIonut 15-05-2012 - 11:30

Foarte bune produsele celor de la Allview.
Daca tableta cu 3G Built IN ar fi avut si GPS cu siguranta era mult mai bine. Insa acest lucru este optiunea celor de la Allview

Mihai Ioan 28-05-2012 - 12:22

De acord. Sunt foarte bune si cred ca pot face fata competitiei.

Comentariile sunt inchise.