Acasa Telefoane Dogee F5, un alt telefon necunoscut la pret bun si cu specificatii tari

Dogee F5, un alt telefon necunoscut la pret bun si cu specificatii tari

by Dragos Schiopu

Am observat ca cititorii nostri par interesati de aceste telefoane accesibile putin mai anonime comercializate de EverBuying, asa ca am zis sa prezentam mai des cate un model. Din acest motiv scriu acum acest articol despre DOGEE F5, un telefon care costa doar 139 de dolari.

dogee f5

De fapt nu vorbim chiar despre un telefon, ci despre un phablet. Asta deoarece DOGEE F5 are un ecran foarte mare de 5.5 inch. Si totusi nu doar ecranul este punctul forte al acestui telefon. Dotarile din spatele designului foarte dragut si placut, sunt desigur pe masura ecranului.

Acesta este un telefon cu memorie RAM foarte generoasa de 3GB, cu un procesor MTK6753 64bit Octa Core foarte puternic precum si cu o memorie interna de 16 GB. In tot acest spatiu de stocare putem gazdui o multime de fotografii obtinute cu ajutorul camerei foto principale de 13 MP si cu ajutorul celei frontale de 5 MP.

201508311402337851

In ceea ce priveste sistemul de operare al telefonului, DOGEE F5 este dotat cu sistemul de operare Android 5.1. De asemenea mai vorbim despre un telefon cu 4G, Bluetooth 4.0 precum si cu Dual Sim.

Despre acesta ar mai trebui sa spunem faptul ca zilele acestea se afla la o reducere de 37% pe EverBuying.Net, motiv pentru care ar trebui cel putin sa il analizati putin.

s-ar putea sa-ti placa