Acasa Telefoane Dell Venue 8 7000, cea mai subtire tableta din lume, de la Dell si Intel

Dell Venue 8 7000, cea mai subtire tableta din lume, de la Dell si Intel

by Dragos Schiopu

Intel, impreuna cu Dell, a prezentat in cadrul evenimentului IDF Dell Venue 8 7000, cea mai subtire tableta din lume. Restul detaliilor nu sunt inca puse la punct, tableta fiind mai degraba in stadiul de concept, dar cu siguranta Intel va pune in miscare pentru producerea tabletei cele mai noi tehnologii din portofoliul sau si va respecta prezentarea promitatoare facuta la eveniment.

Dell_Venue_8_7000_thumb

Cu o grosime de numai 6 milimetri si un design zvelt, Dell Venue 8 7000 se lauda cu un ecran AMOLED cu diagonala de 8,4” si rezolutie de 2560 × 1440 pixeli. Carcasa este asimetrica si ofera un difuzor frontal de mari dimensiuni care ne duce cu gandul la difuzoarele vazute la telefoanele HTC din familia One.

Tableta va fi prima care va folosi tehnologia foto RealSense, Intel afirmand ca aceasta va folosi o metoda de analiza a profunzimii de camp si va permite refocalizarea imaginilor sau aplicarea selectiva a unor filtre doar in anumite portiuni ale instantaneului foto. Tableta va folosi platforma Android, aceasta urmand sa beneficieze probabil de versiunea pe 64 de biti a viitorului Android L.

Dell Venue 8 7000 este primul model care beneficiaza de suportul activ al faimosului producator de procesoare prin Intel Reference Design for Android. Aceasta initiativa va facilita dezvoltarea mai rapida a unor modele noi de tablete, Intel urmand sa ofere asistenta in proiectarea hardware si software a platformelor de baza.

Nu este cunoscuta data de lansare pe piata a tabletei, si nici pretul de comercializare, acesta din urma ar putea fi estimat abia dupa definitivarea specificatiilor tehnice.

s-ar putea sa-ti placa