Acasa Telefoane De unde se poate achizitiona Galaxy Note 5 in Romania

De unde se poate achizitiona Galaxy Note 5 in Romania

by Dragos Schiopu

Pana in acest moment, noul Galaxy Note 5 nu este distribuit direct de catre Samsung Romania la noi in tara, iar pentru a il putea achizitiona direct de la acestia trebuie sa asteptam pana in primavara anului viitor.

Samsung-Galaxy-Note-5Insa, cu toate acestea, se poate cumpara si in Romania, el fiind adus in Romania de catre QuickMobile, avand parteneri distribuitori din Asia, dar si din Statele Unite.

Avantajul pe care il ai acum daca achizitionezi telefonul este ca nu trebuie sa mai astepti, iar daca esti o persoana care nu prea are rabdare, cu siguranta primavara este foarte departe.

Totusi, chiar daca acest avantaj este esential, exista si un mare dezavantaj, el fiind bineinteles service-ul. Acesta se face doar prin tur-retur in tarile de unde a fost importat, iar durata pana cand primiti telefonul inapoi este cu siguranta mult mai mare decat ar fi in mod normal.

Totodata, daca cumparati acest telefon, nu veti avea posibilitatea sa il asigurati.

Pe langa QuickMobile, si cei de la eMAG vor comercializa Galaxy Note 5, de asemenea, fiind cumparat tot de la QuickMobile, insa service-ul va fi asigurat de catre Depanero in acest caz.

Acestea fiind spuse, mai jos aveti o lista cu magazinele care comercializeaza noul Samsung Galaxy Note 5:

QuickMobile – 3.900 lei

eMAG – 3.900 lei

PC Garage – 4.000 lei

s-ar putea sa-ti placa