Acasa Tehnologie Cut the rope pentru Symbian

Cut the rope pentru Symbian

by Dragos Schiopu

Săptămâna aceasta s-a lansat jocul Cut the rope pentru Symbian. Prețul său este de 3$ și poate fi descărcat numai pe telefoanele cu Symbian Anna. Click aici pentru a cumpăra aplicația.

Dacă sunteți dezvoltatori, probabil o să vă intereseze partea următoare. De ce Cut the rope pentru Symbian este momentan un eșec? Pentru că a fost lansat numai pentru Symbian Anna, sistem de operare care nu prea mai există, aproape toți utilizatorii au trecut la Belle. E clar că dezvoltatorii Cut the rope nu s-au interesat de platforma pe care programează. La numai câteva ore jocul a fost piratat. Iarăși dezvoltatorii nu s-au documentat destul de bine despre noua platformă, motiv pentru care au ales paid download în loc de in-app purchase, iar jocul a fost piratat fără probleme. O altă chestie deranjantă: de ce costă 3$? Pe iOS și Android Market costă 1$. Li se pare că utilizatorii de Symbian au mai mulți bani de dat pe aplicații?

Dragi programatori, sper că ați reținut: studiați bine un ecosistem înainte de a vă apuca să programați pentru el. Studiați metodele de monetizare și problemele de securitate care există pe platformele targetate. Și nu în ultimul rând, stabiliți un preț decent pentru aplicație!

s-ar putea sa-ti placa