Acasa Tehnologie Curatenie in 3 pasi simpli

Curatenie in 3 pasi simpli

by Dragos Schiopu

Am inceput aceasta dimineata prin a va spune cat de important este un aer proaspat si cu il poti avea fara sa apelezi la acele parfumuri de camera care sunt foarte nocive. Si pentru ca este vineri si mai toate domnisoarele si doamnele isi pregatesc casa pentru weekend-ul care sta sa inceapa m-am gandit sa va vin in ajutor cu cateva sfaturi. Sfaturi ce bineinteles va vor ajuta sa terminati  rapid curatenia si in acelasi timp sa o pastrati pentru mai mult timp.

In primul rand, pentru a avea parte de acel efect creat de curatenia perfecta, ireprosabila, mai intai trebuie sa aerisiti putin camera. Iar pentru acest lucru nu trebuie sa faci nimic mai mult si special, decat sa deschizi ferestrele.  In al doilea rand trebuie sa ai grija la lucrurile pe care le-ai lasat intr-un mod dezordonat pe unde ai putut. Cred ca strangerea acestora, impachetarea lor si asezarea acestora in locurile special amenajate pentru ele nu iti va lua prea mult timp.

Si in al treilea rand trebuie sa ai grija si de covorul, dar si de parchetul tau. Iar pentru a avea cea mai buna grija pentru covor ai putea folosi un aspirator de la producatorul Zelmer, care au produse bune din acest punct de vedere. Stiu ca nu vei avea rabdare sa stai sa aduni scama cu scama de aceea ti-am si sugerat sa ai la indemana un aspirator pe care sa-l utilizezi atunci cand este cazul.

Pe de alta parte nu putem uita nici de parchetul pe care trebuie sa-l reimprospatam cumva. Si daca pentru covor am avut varianta aspirator care sa ne ajute sa scapam rapid de mizerie, pentru parchet lucrurile stau putin altfel. De aceea este mult mai bine daca ai folosi aspiratorul putin si pe parchet, apoi sa-l cureti cu mopul. Iar necesitatea de a aspira putin parchetul am observat-o intr-una din zile cand nu am folosit aspiratorul.

Chiar daca am dat cu mopul cateva scame tot au ramas pe parchet. Si cand veti observa ca a-ti terminat cu toti acesti pasi de facut veti realiza ca in jurul vostru totul este perfect. Iar pentru cei mai pretentiosi mai exista varianta de pus cateva fire de flori intr-o vaza pentru a improspata aerul, dar si pentru aspectul placut pe care il pot da florile incaperii.

s-ar putea sa-ti placa