Acasa Tehnologie Cum te poti deplasa foarte usor si rapid pe strada?

Cum te poti deplasa foarte usor si rapid pe strada?

by Dragos Schiopu

Cred ca una dintre cele mai frecvente probleme ale nostre ce tin de actualitate sunt mai degraba legate de capacitatea noastra de a ne deplasa rapid, in siguranta si eficient dintr-un loc in celalalt. De cate ori nu v-ati confruntat si voi cu probleme din cauza ca nu v-ati respectat termenele si orele la care v-ati stabilit intalnirile? Stiu aceste lucruri nu sunt strict legate de voi pentru ca in mare masura depindem de mijloacele de transport in comun cat si de mijloacele noastre pe care le folosim pentru a ne putea deplasa dintr-un colt al orasului in celalalt.

Dar daca v-as spune ca acest cosmar s-ar putea termina daca folositi metode inteligente de deplasare. Este posibil sa nu va puteti deplasa pe dinstante foarte mari, dar puteti ajunge in timp util acolo unde v-ati propus si a-ti promis ca ajungeti.

Cum te poti deplasa cel mai rapid prin oras?

Atunci cand vrei sa ajungi cat mai repede intr-un loc apropiat de locatia ta poti utiliza „cele mai mici masini din lume” asa cum au fost ele denumite. Si sper ca nu v-ati facut o falsa impresie si sa va ganditi exact la acele masini pe care le folosim de obicei. Poate ca termenul de masina este mult prea mult pentru o placa pe roti electrica, deoarece asta ar fi descrierea potrivita pentru ceea ce unii numesc cele mai mici masini din lume.

Nu contest faptul ca este foarte posibil ca acestea sa devina modul indispensabil prin care ne vom deplasa in viitorul apropiat. Sau poate ca acesta este doar inceputul unei astfel de ere in care ne putem deplasa. Ceea ce are unic aceasta place este de fapt dimensiunea acesteia. Trebuie doar sa va ganditi ca aceasta incape foarte usor in ghiozdanul unui elev.

Probabil ca de aceea dimensiunile foarte reduse o face unica si foarte utila. Astfel spus utilizand o astfel de „masinuta” nu trebuie sa va faceti griji nici pentru transportul vostru, dar nici pentru transportul ei, caci este foarte usor de transportat chiar si atunci cand voi aveti destule bagaje. Iar pentru a intelege mai bine despre ce vorbesc am sa va invit sa urmariti urmatorul material ce descrie utilizarea si eficienta „masinutei”.

s-ar putea sa-ti placa