Acasa Telefoane Cum sunt testate bateriile telefoanelor Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8+

Cum sunt testate bateriile telefoanelor Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8+

by Dragos Schiopu
testarea bateriilor pentru terminalele samsung

Cred ca toata lumea s-a obisnuit sa se vorbeasca neincetat despre tot ce este legat de noile telefoane lansate de Samsung, si aici ma refer strict la Galaxy S8 si Galaxy S8 +.  Cu atat mai mult ca au fost supuse la tot felul de teste de catre diverse publicatii din afara, bloggeri, vloggeri si pana la cei care au fost doar curioasi sa afle cat mai multe detalii si informatii despre aceste doua terminale de la Samsung.

Pe de alta parte nu mai este un secret nici faptul ca cei de la Samsung au creat un proces mult mai amplu de verificare pentru bateriile produselor sale. Avand in vedere problemele pe care le-a avut cu ceva timp in urma gigantul Samsung, cu privire la Galaxy Note 7 si-au impus un procedeu mult mai complex pentru verificarea bateriilor.

Procedeul de testare presupune urmatoarele etape: testul de dezasamblare, inspectia vizuala, testul TVOC, testul de utilizare accelerata, dar si testul de rezistenta. Si mai mult decat atat dupa ce sunt supuse la toate testele de mai sus, bateriile mai trec prin cativa pasi de testare cum ar fi – testul cu raze X, testul de incarcare si descarcare al bateriei, iar toate aceste informatii nu sunt straine nici de cumparatori, si nici de ochii curiosilor.

Deoarece a fost dat spre publicitate (promovare) clipul prin care bateriile terminalelor Galaxy S8 si Galaxy S8 + sunt testate in cel mai rigid mod. Si pentru ca acest lucru nu mai este un secret puteti urmari materialul respectiv putin mai jos. Nu pot sa ma intreb daca acest metoda a fost totusi o mutare buna pentru cei de la Samsung astfel incat sa se uite de eroarea legata de Samsung Galaxy Note 7.

https://www.youtube.com/watch?v=xLon_PH8_QA

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Bogdan Chirila 09-09-2017 - 23:20

Oricum Galaxy S8 si S8Plus sunt varfuri de gama care necesita extra-atentie din partea celor de la Samsung……..lucru care nu s-a intamplat si cu Note 7

Comentariile sunt inchise.