Acasa Telefoane Cand se lanseaza noul model HTC?

Cand se lanseaza noul model HTC?

by Dragos Schiopu
lansare HTC

De curand am observat o forfota in ceea ce priveste lansarea unui anumit produs pe piata de telefonie mobila. Pana acum despre acest produs nu sunt foarte multe informatii sau vesti oficiale, ci numai anumite zvonuri, mai degraba barfe. Se pare ca modelul ce va continua seria HTC 10 va fi lansat oficial pe data de 16 mai, anul curent.

Dar pana la lansare mai este mult de asteptat si nimeni nu pare a sti foarte multe detalii despre acest subiect. Dar daca incercam sa ne aducem aminte de momentul in care s-au lansat modelele HTC U Ultra si HTC U Play, inca de pe atunci exista un anumit zvon ca se lucreaza la un model pentru ceea ce inseamna gama HTC.

La fel ca si atunci, nici acum nu sunt prea multe informatii despre asta. Unii spun ca telefonul va avea un design curbat, ba mai mult decat atat se zvoneste ca poate fi un telefon flexibil, ce se strange in mana, dar nimic nu este sigur sau oficial.

lansare HTC

lansare HTC

Insa oricum ar fi trebuie sa recunosc ca sunt nerabdatoare sa aflu cat mai multe detalii despre acest model, despre designul pe care il are si despre toate functiile si aplicatiile ce le are incorporate. Cu siguranta toate aceste framantari ale mele vor lua sfarsit in mai putin de o luna de zile, dar se pare ca pana pe 16 mai, mai am cateva zile bune de asteptat.

s-ar putea sa-ti placa